|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
.....
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ξεκίνημα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!!!!!! σκέφτομαι τη στιγμή που θα βάλω μέσα τα ψάρια και θα αραξω με μια φρενταρα παγωμένη!!!
|
|||
|
|||
![]()
Update
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό και τα ψάρια
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, με το καλο και τα ψάρια
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά!!!!!! αλλά έχει πολύ δουλειά ακόμα
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά θα πιούμε πολύ καφέ εδώ!!!!
Ακόμα δεν έγινε.....!!!!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα πρεπει να μπει πετρα και το προχειρο φιλτρο να αντικατασταθει ωστε να μη φαινεται ασχημα.... αλλα εφου εχουμε χειμωνα μπροστα εχω χρονο να ψαξω να διαλεξω κατι που θα μου κανει.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις δουλίτσα ακόμα αλλά έχει πολλές προοπτικές η λίμνη σου, την άνοιξη πιστευω πως θα είναι τέλεια
|
||||
|
||||
![]()
Βγάλε και άλλες φωτό με τα ψαράκια , δεν θέλω τσιγκουνιές
![]() Απο αέρα πώς τα πάτε ? Εμείς σήμερα 7 μποφόρ για την πλάκα αλλά έχουμε 18 βαθμούς ...
|
||||
|
||||
![]()
Τι ωραία! !!!!
|
|||
|
|||
![]()
τον πυθμενα που πεσαν χωματα και αλλα τετοια πως θα τα καθαρισω??
πετρες μεγαλες που θα βρω???
|
||||
|
||||
![]()
Mε μια απόχη Σταυρο με πυκνό δίχτυ, αλλιώς όποτε μπορείς έλα να σε δώσω την σκούπα για την λίμνη .
Πετρες για μέσα στην λίμνη ?? Για έξω είχες μαζέψει νομίζω...
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:46 |
|
|||
|
|||
![]()
Πέτρες θέλω για έξω... Αυτές που μάζεψα δε μου πολυαρεσουν.
Με την αποχη δε θα μπορέσω να τα μαζέψω θέλει μάλλον σκουπα. για δείξε καμία να δω πως είναι... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Απο που.μαζεψες; ποταμοπετρες δεν σου αρεσουν;
|
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκα κάτι σαν πλάκες Καρύστου.... μάλλον θα δοκιμάσω τώρα ποταμοπετρες
|
|||
|
|||
![]()
Οι.πετρες γουστο ειναι, αλλα εμενα για.λιμνη.μονο οι ποταμοπετρες μου αρεσουν.....που ειναι και τζαμπα!
ΥΓ καλη αρχη |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=gregkn73;907838]Οι.πετρες γουστο ειναι, αλλα εμενα για.λιμνη.μονο οι ποταμοπετρες μου αρεσουν.....που ειναι και τζαμπα!
Συμφωνώ Γρηγόρη ![]() ![]() Σταύρο βγές και ξεκίνα να ψάχνεις πάρε τα βουνά και τα ποτάμια βόλτα ![]() Aυτη την σκούπα έχω
|
|||
|
|||
![]()
σημερα μετρησα θερμοκρασια νερου 17 βαθμους....
μετα απο μερικες μερες νηστεία φαγαμε σκουλικια και τροφη που βυθιζεται γιατι αυτες που επιπλεουν δεν τις τρωγαν μιας και ειναι ολο στον πατο.... εχω την εντυπωση οτι μεσα σε λιγες μερες που βρηκαν χωρο σαν να μεγαλωσαν λιγο τα παιδακια μου!!!!
|
||||
|
||||
![]()
αχ ου μωρέ! τάιζε γεωσκωληκες και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αρτεμησία τα έβαλα όλα... 11 είναι. Αλλά όταν αρχίσουν να μεγαλώνουν ή θα πρέπει να δώσω κάποια ή να μεγαλώσει η λιμνη
Την καλλιέργεια την έκανα.... Σε ένα μεγάλο ωραίο κουτί από φελιζολ έβαλα χώμα, τα σκουλικια που μου έδωσες και μαρούλια να σαπίζουν.... ελπίζω να αυξηθεί ο πληθυσμός τους. Πρέπει να βρω κι άλλους για να έχω να ταιζω. ¶μα παίρνω συνέχεια θα τελειώσουν
|
|||
|
|||
![]()
Τα καφεδάκια στην λίμνη προσφέρουν
μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ειδικά όταν θα ολοκληρωθεί η λίμνη, μπουν τα φυτά κτλ δεν θα φεύγεις από εκεί ![]() Για τις πέτρες συμφωνώ ότι τις πιο όμορφες θα τις βρεις στην φύση. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σταύρο κάνε και μία στο χώμα εκεί στην αυλή χωρίς να βάλεις γεωσκώληκες θα ρθούν μόνοι τους και θα έχεις συνέχεια ![]()
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:47 |
|
|||
|
|||
![]()
συντομα.... γιατι πρεπει να βαλω κι αλλους μεσα στο φελιζολ... ειναι λιγοι
τροφη ποτε θα παραγγειλεις???
|
|||
|
|||
![]()
μετα απο 2 μερες βροχη.... ενα φοβερο χαλαζι το νερο ηταν σχεδον ετοιμο να υπερχιλησει.....
τα ψαρια να τα δω ουτε για αστειο!!!! πρεπει να φτιαχτει ο περιβαλλοντας χωρος ωστε να μη πεσουν αλλα χωματα μεσα.... ειπαμε.... εχει πολυ δουλεια ακομα!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Είδαμε ωραια μέρα κ ευκαιρία να κάνω μια αλλαγή νερού στη λίμνη....
Ας πάρω κ λιγο νερό για την καλλιέργεια daphnia που είναι ότι πρεπει
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία μέρα σήμερα Σταύρο
![]() ![]() Τωρα θα βγω και εγω στις δικές μου , να ταϊσω και να λιαστώ ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεα Λιμνη | MIXALIS CYPRUS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 181 | 07-10-11 20:51 |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
H ΛΙΜΝΗ ΜΟΥ | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 21 | 10-05-11 21:13 |
βαρβαρο στρωσιμο αναγκαστικα!τι ψαρακια μπορω να βαλω να αντεξουν?? | nikossar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-09-10 04:17 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |