|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θελω νανρωτησω αν τα Clea helena τρωνε τα Melanoides tuberculata?
Ειχα ranshom και τα φαγανε ολα αλλα αυτα ολο και πληθενουν, δε τα τρωνε η πολλαπλασιαζονται πολυ γρηγορα? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα τρώνε , αλλά αν ταίζεις πολύ , προτιμούν το έτοιμο, και έτσι πολλαπλασιάζονται και τα Melanoides
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα helena έχεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω παρατηρησει παντως, οτι δεν ειναι τα πιο αγαπημενα τους.
Πολλαπλασιαζονται και πιο γρηγορα. Παιζουν ρολο και οι πληθυσμοι.
|
|||
|
|||
![]()
Εχω γεμισει Melanoides tuberculata, πραγματικα ειναι αμετρητα, τι να κανω???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ξεκίνα με μια 5άδα, εφόσον είναι τόσα πολλά τα melanoides...και μετά βλέποντας και κάνοντας Βγάλε και μερικά με το χέρι και βάλε αγγελία για χάρισμα Φυσικά καποια στιγμή που θα έχεις μονο helena, θα χρειαστεί να τα ταίζεις |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω αρκετα helena γυρω στα 10-15 εδω και καιρο, ολα αυτα τα ασπρακια στο βραχο ειναι Melanoides tuberculata
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειχα 1000δες, μειωσα το φαι και εχω 100δες ![]() αλλά κανουν και καλό, εχω ενα βυθο που λάμπει στη κυριολεξία
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα helena σε εμενα δεν ακουμπανε καθολου τα m.tuberculata .. Αντιθετως ολα τα υπολοιπα σαλιγκαρια τα διαλυουν ειδικα τα ranshom. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν υπαρχουν αλλα, τα τρωνε μια χαρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω απολυτα!
Δεν άφησαν απολύτως τπτ...(πριν χρονια!) Τωρα τα ταιζω εγω ------------------------- Πόσα ευρώ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 10-01-15 στις 19:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμενα επεζησαν ολα τα zebra nerite μαζι τους για χρονια, χωρις να εχει μεινει αλλο σαλιγκαρι στο ενυδρειο. Μερικα μικρα applesnail τα ψιλοτσιμπησαν, τα μεγαλα οχι.
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μικρα,μεγαλα μου τα ξεσκισαν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τις προταιρετητες τους σωστα τις εγραψες... Δεν ξερω γιατι αλλα τα ramshorn τα κυνηγάνε, 3 μου εχουν μεινει μονο, και τα εβαλα σε ενυδρειο ελπιζω χωρις helena. Παντως εγω βλέπω σχεδον σε ολα μου τα ενυδρεια που τα εχω , δεν ακουμπανε τα tuberculata. Ισως τα εχω καλομαθημενα.... Τα βλεπω με το που ριξω τροφη να κοβουν βόλτες. |
|
||||
|
||||
![]()
10000000000 ¤
------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τα σκαλάρια μου https://www.youtube.com/watch?v=Yz56IDxU1mc Τάισμα μικρού αγγελοψαρου με white worm https://www.youtube.com/watch?v=dBhu8U6S2hE Aναπαραγωγή Ancistrus https://www.youtube.com/watch?v=lIHevAmCZY0 Το καναλι μου Youtube https://www.youtube.com/channel/UCk9...Tip5BT6mxmH4Cg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tepe : 13-01-15 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Clea Helena (Anentome Helena) | HeliosPanoptes | Σαλιγκάρια | 6 | 29-07-12 11:51 |
Σαλιγκάρι δολοφόνος (Antentome helena ή Clea helena ) | faceck | Σαλιγκάρια | 16 | 20-05-12 22:47 |
Clea Helena | johnyfy | Σαλιγκάρια | 0 | 28-09-11 10:29 |
Clea helena | klipitiklopos | Σαλιγκάρια | 3 | 25-04-11 10:41 |