|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη, σφήνωσε μάλλον από την γλίτσα και δεν γύρναγε,
ζεστάθηκε πολύ αλλά δεν κάηκε, έτσι ζέστανε και το νερό. Αλλά σε 1,5 μήνα εύκολα κόλλησε, και δεν είχε και τίποτα σπουδαίο μέσα, λίγη γλίτσα, πρέπει να πάει για αλλαγή αυτή
|
||||
|
||||
![]()
Στην αντλία που προτείνει ο tsala, δεν θα μπορούσε να προσαρμοστεί
λάστιχο στην εισαγωγή νερού, ωστε να χρησιμοποιηθεί όπως η αντλία που έχει ο Τάκης τώρα στο φίλτρο; Αυτό που λες Τάκη για τον αέρα νομίζω οτι είναι επιπλέον εξάρτημα, αυτό που βλέπουμε ίσως είναι ρυθμιστής ροής της αντλίας. https://www.google.gr/search?q=Aquae...Hc7D8g_kpUM%3A |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι ρυθμιστής ροής δεν υπάρχει θέμα, θα μπορεί να μπει,
και αν μπορεί να μπει και λάστιχο στη εισαγωγή σίγουρα κάνει, θα δω Ευχαριστώ παιδιά
|
||||
|
||||
![]()
Ειχε κυρηξει απεργια η sicce γιαυτο σταματησαν την ιδια μερα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ είναι κ.Τάκη
Υ.Γ.: Στείλε κάνα σαλιγκάρι 😊😊
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη, βλέπω κάποια από τα ψαράκια ότι έχουν αρκετά φουσκωμένες κοιλιές.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όχι αγαπητέ, εγώ μετά τις γιορτές είμαι "φέτες".....όταν είμαι ξαπλωμένος. Όταν σηκώνομαι εγώ ένα θεματακι μόνο και κάτι αχνοφαίνεται.....οκ, φαίνεται καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τόσο σαλιγκάρι... θα μετρήσεις το ΡΗ στο 4.-
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Fish roof garden ακομα καλυτερα
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλο χειμώνα Τάκη!
|
|||
|
|||
![]()
Καλο χειμωνα Τακη
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλο χειμωνα μαστορη.
|
||||
|
||||
![]()
Τακη για να τα βαζεις εσυ παει να πει κανουν δουλεια τα φελιζολ😃
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το νέο μου ξύλινο χρυσοψαράδικο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 636 | 22-10-17 19:58 |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |