|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαγωνισμος Βιοτοπικου ενυδρειου στην Ρωσια για το 2014
http://all4aquarium.ru/en/events/jbl...e-contest-2014 ![]() Συμμετοχες απο 1 Ιουλιου εως και 31 Αυγουστου. Πολυ πλουσια χρηματικα επαθλα και οι νικητες θα ταξιδεψουν με εξοδα των διοργανωτών στην Αγια Πτρουπολη για να στησουν εκει το Βιοτοπικο του ενυδρειο. Οποιος εχει κατι αξιολογο απο θεμα Βιοτοπου να παρουσιασει ας το στειλει,να επιβεβαιωσουμε οτι στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια ειμαστε σε πολυ καλο δρομο στο χομπυ του ενυδρειου. Οποιος εχει αποριες ας ποσταρει εδω...
|
||||
|
||||
![]()
Nα τονισω εδω οτι ο φετινος διαγωνισμος Βιοτοπικου θα ειναι πολυ σημαντικος και ισως ο κορυφαιος που εχει πραγματοποιηθει ποτε διοτι την υψηλή εποπτεια θα εχει ο Heiko Bleher και εκει μαλλον θα παρουσιασει και το καινουργιο του βιβλιο το BLEHER'S BIOTOPES το οποιο ο ιδιος εχει χαρακτηρισει ως εργο ζωης...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δημητρη σε αυτο μπορεις να λάβεις μέρος εσυ? ή εισαι κριτης και σε αυτο? |
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα δεν ξερω,θα εχω πολυ περιορισμενο χρονο τοτε που θα χρειαστει να κρινω.
Θα δουμε...
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πιθανό να συμμετάσχω στην κατηγορία της Αφρικής με το 120άρι μου... αν αξιωθώ και βγάλω καμιά καλή φώτο..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη εγώ θέλω να κατέβω αλλά δεν έχω φωτογραφία με εμένα και το ενυδρείο. Λες να το δεχτούν? (το betta-paludarium θα κατεβάσω)
|
||||
|
||||
![]()
Μου έστειλαν και mail ότι δέχτηκαν την συμμετοχή μου. Δημήτρη για άλλη μια φορά σε ευχαριστώ πολύ.
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδια , τοσα στημενα βιοτοπικά ...
Συμετοχές παντως ελάχιστες βλέπω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλή επιτυχία σε όσους δηλώσουν συμμετοχή!
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες...
Εγω φέτος αποχή γιατί πέρυσι ο Bleher μου έκανε την καρδιά περιβόλι....αχαχαχαχαχαχα πλάκα κάνω!!!Απλά φέτος δεν είμαι έτοιμος!!!! Και πάλι καλή επιτυχία σε όλους!!! Επίσεις πολλά μπράβο στον αντιπρόσωπό μας(dimis) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία σε όλους..
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο εγώ μόνο την δικιά μου βλέπω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ και για την προσοχή σας και για τις απαντήσεις σας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία Δημήτρη...
|
||||
|
||||
![]()
Καλη σας επιτυχια, να σαρωσετε σας ευχομαι...
Καμια ομως φωτο θα δουμε, εστω και στα κλεφτα, μια μικρουλα.. ![]() Δεν εχω κανενα βιοτοπικο να εστελνα και εγω Δημήτρη... ( και δεν προκειτε να κάνω ![]() Παιδια ειναι καλό το να στελνουμε σε διαγωνσιμους ενυδρεια, ετσι μαθαινουμε απο την στιγμη που ψαχνομαστε και περισσοτερο. Εκτος αν θελουμε να μένουμε στασιμοι πχ βάλαμε 5 φυτα και αυτο ητανε τελος. Εγω προσωπικά αν δεν ασχολομουνα με διαγωνισμους δεν θα ημουν εδω που ειμαι τωρα, οχι οτι βρισκομαι σε καποιο σπουδαιο-τρομερο στάδιο του χομπυ, αλλα πολυ απλα μου αρεσει να φτιαχνω κάτι απο το μηδεν και να βλέπω μετα αυτο που ειχα στο μυαλο μου να γινεται πράξη εστω και αν μου παρει ενα χρονο... Σιγα σιγα θα μάθω και εγω... Να συμετασχετε σε διαγωνισμους οπου σαν σχολιαζουν , να λένε τα λάθη και τα σωστα οπως ειναι ο διαγωνισμος της Ρωσιας (αν και δεν ειπαν πολλά σχολια), αλλα και ο Aga, και καποτε το εκαναν και εδω στο φορουμ , ετσι θα μαθεται να στηνεται ενυδρεια, γιατι το ενυδρειο μας ο καθένας το βλέπει διαφορετικα... |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο σ' ευχαριστώ... ελπίζω να πάμε καλά αν και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου η θέση παρά μόνο τα σχόλια από τους κριτές (είτε θετικά είτε αρνητικά).
Οι φωτογραφίες που έχω ανεβάσει θα τις βρεις εδώ
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχια παιδια!
Δυστυχως, δεν υπηρχε διαθεσιμο ενυδρειο για να στειλω και φετος. Του χρονου ισως.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία και στους δυο!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποδειγμα βιοτοπικου ενυδρειου για Panaque cf armbrusteri L027 | delta66 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 11-12-13 22:31 |
Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 886 | 06-10-12 14:10 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |