|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έριξες πολύ αμωνια ανεβωκατεβενη η θερμοκρασία ή είναι σταθερή έχεις οξυγόνωση στο ενυδρείο ανάβεις τα φώτα ?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι την αμμωνια την ριχνω με συριγγα καθε φορα ιδια ποσοτητα!! θεμροκρασια σταθερα 30 βαθμους (ακομα και στην αλλαγη που αναφερω επεσε μονο κατα 0.3) οξυγονωση καλη πιστευω γτ εχω πολυ καλη αναταραξη.. φωτα δουλευουν αρκετες μερες.. ολο το προβλημα δημιουργηθηκε με την αλλαγη που εκανα, και εριξα καταλαθος το ph απο 8 σε 6 με τη μια!!.. παντως μετα απο 5 μερες η βιολογια παιρνει τα πανω της γτ μηδενιζει την αμμωνια (κατι παραπανω απο 5mg/l) σε περιπου 2 μερες.
|
|
||||
|
||||
![]()
α ωραιά τοτε. Πριν μαλακωσησ το νερο βρεσ κανενα που να βαζει τυφρι και αυτος να σου πει την αναλογια μην τα κανεις παλι σαλατα
|
||||
|
||||
![]()
Τυρφη σε φίλτρο στο βαρελι αλλαγης εχω αλλα εκανα τη βλακεια γτ δεν πισυευα οτι θα γίνει τοσο μεγαλη αλλαγη συην τιμη του πεχα με μονο 10 λιτρα νερο
------------------------- αναλογια εχω 70% Α/Ο με 30% βρυση απλα θα πρεπει να βαζω λιγοτερη τυρφη! η να αλλαξω την αναλογια βρυση Α/Ο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ScorpionGr : 06-06-14 στις 18:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
οκ με το καλο να μπουν τα κατοικιδια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να δουμε ποτε...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συντηρηση βιολογιας? | tsoui | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 11-02-13 17:15 |
πτωση gh και kh!!! | georod7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-04-11 00:46 |
απορια περι στρωσιματος-βιολογιας | miki | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-04-11 22:02 |
ΠΤΩΣΗ ΚΗ, GH, PH | misfit | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 29-02-04 21:24 |