|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά γράφω αυτό το ποστ γτ είμαι κατενθουσιασμένος με ένα φυτάκι που απ' ότι βλέπω στο forum δεν είναι και τόσο διαδεδομένο. Μιλάω για το micranthemum monte carlo το οποίο ίσως να μην είναι τόσο γνωστό γιατί μετονομάστηκε πρόσφατα (κυκλοφορούσε με το όνομα Elatine hydropiper αν δεν κάνω λάθος). Ο λόγος για τον οποίο έχω ενθουσιαστεί είναι γιατί πρακτικά έχω ένα φυτό σχεδόν ίδιο με την Cuba αλλά στο 05-06w/l και με DIY CO2 και μου διπλασιάστηκε σε 2 βδομάδες ήδη, σχηματίζοντας χαλί, χωρίς να σηκώνεται ψηλότερα όπως κάνει το HC όταν ψάχνει φως!!! Μου το πρότεινε το μαγαζί που ψωνίζω πλέον και εμπιστεύομαι και δε το πίστευα, το γράφει και η (παντα αισιοδοξη) Tropica στο site της ότι φτάνει 0.5w/l, οπότε τελικά είπα να το δοκιμάσω. And it works my friends. Τα πρώτα δείγματα λοιπόν είναι ενθαρρυντικά, φαίνεται ότι επιτέλους βρήκαμε το "γρασιδάκι των αρχαρίων" (που βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Θα σηκώσω φωτογραφίες από το αρχκό φύτεμα, από το που βρίσκεται τώρα και μετά από λίγο καιρό για να δούμε αν δικαιολόγησε τον ενθουσιασμό μου τελικά.
Αν κάποιος το έχει καιρό ας μας πει γνώμες! http://www.tropica.com/en/plants/pla...n.aspx?pid=025 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να μας κρατάς ενήμερους φίλε μου με φωτογραφικό υλικό για την εξέλιξη..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο, θα φορτώσω το βράδυ ή αύριο... Μακάρι να συνεχίσει έτσι, αλλά έχω τρελαθεί. Με DIY CO2 και 0.5w/l να διπλασιάστηκε σε 2 βδομάδες? Νο more HC!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
'Αντε, μας δίνεις ελπίδες ότι και εμείς, όπως και εσύ, θα μπορέσουμε!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι ο καιρος για τα emersed παιδια . Ετοιμαστε τα κουβαδακια σας !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν έχει φέρει ακόμα, από εβδομάδα θα φέρει, μην τρελαίνεται τον κόσμο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σόρυ, ξέχασα να πω ότι το σήκωσα για να κάνει κράτηση όποιος θέλει, γτ έχει και έκπτωση σύμφωνα με το mail που στείλαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε εχθές πέρασα έχει αλλά όχι πολλές, αν θέλεις πάρε τηλέφωνο
|
|
||||
|
||||
![]()
Έφερε και νομίζω τις έχει 2.40
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να την πιάσω με κάποιον τρόπο, πάνω σε πορώδη πέτρα... θα πιάσει ή θα πάει τσάμπα ο κόπος;
Το έχει δοκιμάσει κανείς; |
|
||||
|
||||
![]()
M' έχετε κάνει διαφημιστή του μαγαζιού, θα ζητήσω ποσοστά στο τέλος αλλά ναι, σε ένα ενυδριάκι που έχουν στο μαγαζί το χουν κάνει. Μπορείς να το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Micranthemum Umbrosum μα τι άλλο emersed... | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 22-09-10 19:18 |
Micranthemum umbrosum?? | Neoklis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-10-07 23:16 |