|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
Χθες πήρα ένα σύστημα αντίστροφης όσμωσης. Αυτό: http://www.e-watershop.gr/productvie...id=1653&cat=15 Μετά την τοποθέτηση έκανα μέτρηση στο "Καθαρό" Νερό και το PH δεν έπεσε καθόλου σε σχέση με το νερό της βρύσης. Σήμερα το απόγευμα λέω να το πάω πίσω. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα,
αρχικά το νερό που βγαίνει από την αντίστροφη όσμωση δεν έχει ph. τις σκληρότητες τις μέτρησες; ή καλύτερα τα tds εάν έχεις τέτοιο όργανο μέτρησης. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έννοείς δεν έχει Ph? Δηλαδή το μετράω 8, και δεν είναι?
Δεν μέτρησα σκληρότητες! |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς και εγώ όταν πήρα την αντίστροφη όσμωση έκανα μέτρηση μόνο ph και μου βγήκε 6,6 και ενθουσιάστηκα γιατί ήθελα μαλακό νερό αλλά μου είπαν ότι δεν έχει ph το νερό της όσμωσης. Σκέψου, ένα πείραμα που έκανα και έβαλα 900ml νερού όσμωσης και 100ml βρύσης και από εκεί που το "ph" της όσμωσης ήταν 6.6 και της βρύσης 8.2, το ph του πειράματος πήγε στο 8.2. Για να δεις εάν δουλεύει καλά η όσμωση σου, αφού είναι και καινούργια, άστην να δουλέψει και να βγάλει καμια 20αριά λίτρα και μέτρα τις σκληρότητες. Οι σκληρότητες που πρέπει να σου βγάλει είναι ότι στην πρώτη σταγόνα πρέπει να πάρει κατευθείαν το δεύτερο χρώμα δηλαδή να βγούν 1 και 1.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μετράω PH 8. Δεν χρειάζετε να το ρίξω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ph πέφτει αργότερα και πολύ αργά δεν είναι άμεσα τα αποτελέσματα στην πτώση του ph. Η αντίστροφη όσμωση σου βγάζει απλά "καθαρό" νερό με μηδενικές σκληρότητες, γι'αυτό μετράμε μόνο τις σκληρότητες στο νερό της αντίστροφης όσμωσης.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντίστροφη Όσμωση | khpouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-10-09 23:20 |
Αντίστροφη Όσμωση | kdros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 29-12-07 10:52 |
Αντίστροφη Όσμωση | Juan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-05-06 13:15 |