|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γειας παιδια γραφω μετα απο καιρο, δυστηχως λογω οικονομικων πουλησα το ριφ μου και λεω να στησω ενα 40λτ φυτεμενο με μοςς ισως μια ανουβια νανα και καποιο φυτο επιφανειας.θελω να βαλω μεσα γαριδες και εντλερακια αυτο που θελω να μαθω ειναι πρωτον τα λτ κανουν για εντλερ τι συνθηκες θελουν και με τι γαριδες μπορω να τα συνδιασω εκτος της ρεντ τσερρυ που νομιζω οτι μπαινουν.επισης εαν εχετε να προτηνετε καποια αλλη ψαροσυνθεση ειμαι ολος αυτια,γενηκα θελω κατι ευκολο και ομορφο ισα ισα να μην ξεχναω την μυρωδια
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν θα έβαζα γαρίδες με τπτ άλλο,γτ πιστεύω πωσ είναι μέχρι να δοκιμάσουν οι συγκάτικοι..μετά θα τις ψάχνεισ τι γαρίδες στισ γωνίες,θα είναι όλη την ώρα κρυμένες και στρεσαρισμένες!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχεις ιδια εμπειρια απο ψαρια με γαριδες? Αν να με τι ψαρια τις ειχες? Τα εντλερς ειναι πολυ μικρα ψαρακια και το πολυ πολυ να φανε γονο γαρδας. Προσωπικα κραταω γαριδες με white cloud minnow και cpd σε ενυδρειο με πολλα φυτα και κρυψωνες. Ισως να μου τρωνε λιγο γονο αλλα ποτε δε πειραξανε ενηλικη γαριδα και σε καμια περιπτωση δε βλεπω στρεσαρισμενες γαριδες. ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν έχω προσωπική εμπειρία,είπα απλώς την άποψή μου!Ξλερω πως είναι πολύ μικρά ψαράκια τα συγκεκριμένα,αλλά και μόνο γόνο να τρώνε δν βλέπω τον λόγο,είναι αμαρτία
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικως και εγω θα συμφωνησω οτι οι γαριδες καλο ειναι να ειναι μονες τους σε ενα ενυδρειο. Ακομα και να μην τις πειραξει τελικα καποιο ψαρι, παντα θα υπαρχει μια "ανησυχια" απο την πλευρα τους, η οποια μου φαινεται πολυ φυσικη. Ακομα και αν εχουν παρει τον αερα στα ψαρια και κυκλοφορουν παντου, παντα θα θελουν να εχουν κρυψωνες για να νοιωθουν ασφαλεις, γεγονος που πιστοποιει οτι απολυτα ασφαλεις δεν ειναι με ψαρια στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
Σε 100άρι φυτεμένο έχω endlers, red cherry, και caridina babaulti blue. Τρέχει τρία χρόνια και ο αριθμός των red cherry είναι απροσδιόριστος. Οι babaulti είναι επίσης πολλές, αλλά σαφώς λιγότερες από τις cherry. Τα endlers αναπαράγωνται με τους γνωστούς ρυθμούς... Έχω πετύχει δύο με τρεις φορές τα τελευταία δύο χρόνια μεγάλα θηλυκά endlers να τραβολογάνε γαρίδα. Σε όλες τις περιπτώσεις η γαρίδα ήταν ακίνητη οπότε υπέθεσα ότι ήταν ήδη νεκρή. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τα endler άλλωστε να πιάσουν γαρίδα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
περιπου 40χ40χ40 αλλα μαλλον θα κανω διπλη πλατη ακομα το σκεφτωμαι αυτο βασηκα δεν με τρελαινουν η γαριδες απλα να εχω κινηση στον βυθο και πιστευω οτι τα λτ δεν χωρανε 5 κορυ ενηλικα.εαν αντι για εντλερ εβαζα ενα κοπαδακι καρδιναλιους ή νεον?η μπλεκω μετα πολυ με της παραμετρους?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε... έχεις ακόμα Endlers ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μαζι με τα σκουληκακια κοντεψαν να εξαφανισουν και την αποικια των γαριδων μου. Εκτος αυτου, μεσα σε μερικους μηνες ειχε στουμπωσει στο ψαρι το ενυδρειο απο τις γεννες και καθε τρεις και λιγο εψαχνα να βρω να τα δωσω, ραντεβου αποχες, παγιδες, στο ενυδρειο να πιασω τα ψαρια, μπαχαλο τα φυτα. Τα εδωσα ολα τα endlers και ησυχησα και θεριεψε παλι η αποικια.
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Νίκο
Το ενυδρείο μου φαινεται μικρο για εντλεράκια Μια μικρή ομάδα cpds ίσως????
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
cpds??γαριδες δεν ειναι αυτες?δεν θελω να κανω γαριδαδικο σκετο,για να κοπαδακι καρδιναλιους ή νεον τι λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
cpd
![]() crs ![]()
|
||||
|
||||
![]()
+1!!!!
![]() ------------------------- Παράθεση:
Τα cpds ή αλλιως galaxy rasbora, εχουν αρκετή κίνηση και δεν γίνονται μεγάλα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 27-07-13 στις 23:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60lt με edler | pigasosaek | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 14 | 17-06-13 16:43 |
γαριδες | nickos13 | Γαρίδες | 6 | 26-06-11 07:41 |
γαριδες στο 125 | platy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 10-11-09 17:29 |
γαριδες η .. | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 13 | 02-12-07 22:20 |
γαριδες | rockxk | Γαρίδες | 10 | 16-11-07 18:52 |