|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλησπερα.μια μικρη ερωτηση.να βαλω καμια red cherry μαζι με τα γκαπι?για να βοηθησουν με την λιγη αλγη που εχω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρεπει να εχεις αρκετες κρυψωνες. ΙΜΟ Θα σου προτεινα να μην βαλεις γαριδες με ψαρια , γενικα . ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν περιμενεις να καθαρισου την αλγη τοτε μη το κανεις. Τι ενυδρειο εχεις? Ει
ναι φυτεμενο? Τι ειδος αλγης σε ταλαιπωρει? Σκεφτηκες να δεις τι την προκαλει πρωτα? Αν θες να βαλεςι κατι αλγοφαγο παντως προτιμησε καπιο σαλιγκαρι nerite και σε δευτερη λυση πας σε γαριδες amano που δε προκειται να γινουν και μεζες.
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ειναι 200 λ.λιγα φυτα...ευκολα...δεν προλαβαινω να κανω παρουσιαση τωρα...δεν εχω πολυ αλγη και μου αρεσει αυτη που εχω πανω σε πετρες...απλα ηθελα κατι που να κανει λιγη δουλεια...σαλιγκαρια δεν θελω να βαλω πρωτα γιατι ειναι ανοιχτο το ενυδρειο και δεν θελω να τα μαζευω απο εξω....και δευτερον θα μου ριξουν λογικα σκληροτητες.χωρις να ξερω παντα..απλα ετσι νομιζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γενικως καλο ειναι οι γαριδες και μαλιστα οι red cherries που ειναι μικροσωμες, να μη μπαινουν σε ενυδρειο με ψαρια. Και να μην τις πειραξουν, τις περισσοτερες φορες παραμενουν μονιμα φοβισμενες απο την παρουσια των ψαριων, κυριως αν δεν υπαρχουν αρκετες κρυψωνες, με αποτελεσμα να μη δειχνουν τις ομορφες ανεμελες συμπεριφορες τους.
Για την αλγη μην περιμενεις να κανουν θαυματα, εκτος και αν ειναι παρα πολλες. Ισως καλυτερα θα ηταν να προσπαθησεις να ισορροπησεις το ενυδρειο σου, ωστε να καταπολεμησεις την αιτια και οχι το αποτελεσμα.
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω τρομερο θεμα με αλγη..ασε που μου αρεσει...απλα το ηθελα και σε συνδυασμό με κατι αλλο..δλδ να εχω και κατι αλλο μεσα εκτος τα γκαπι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ουτε τα γκαπις θα τις πειραζουν και με την άλγη τα πηγαινουν σχετικά καλά
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτησουλα.... | cherry | Bettas | 5 | 17-03-10 07:24 |
μια μικρη ερωτησουλα..... | gangster95 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 25-09-09 15:09 |
μια ερωτησουλα | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 26-03-08 15:47 |
1 ερωτησουλα...??? | klaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-07-07 13:26 |
μια ερωτησουλα | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 06-04-07 16:22 |