|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το ψαρι ειναι στην επιφανια εδω και 3-4ωρες και σε σημειο που να εχει ροη!!
θερμοκρασια 28 νιτρικα λιγοτερα απο 5 αμωνια πριν μια βδομαδα 0 για οξγονοση εχω ενα pick up το μεγαλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι σε σημειο που εχει ροη και στην επιφανεια, πιθανο απο τη θερμοκρασια να επεσαν πολυ τα επιπεδα του οξυγονου και να προσπαθει να αναπνευσει.
Πες λιγα λογια ακομα για το ενυδρειο. Το pick up εννοεις ειναι το φιλτρο του ενυδρειου? Λιτρα?
|
||||
|
||||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: KH: GH: ΝΗ3 (αμμωνια): ΝΟ2(νιτρώδη): ΝΟ3(νιτρικά): 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2. ΔΕΡΜΑ: 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ: 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? : 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? : 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ------------------------- Παράθεση:
![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 02-06-13 στις 19:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν εχει ροη στο ενυδρειο για επαρκη οξυγονωση, θεωρεις εντελως απιθανο να ειχε προβλημα απο τους 28?
Σαν στοιχεια ειδα ενα ενυδρειο 600 λιτρα στο προφιλ του φιλου μας και ενα φιλτρο Pick up. Τα δεδομενα που βλεπω λεω, γι' αυτο ειπα να δωσει περισσοτερα στοιχεια.
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=harris samos;768221]ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 660l 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 8μηνες 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 10/5/2013 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 27-28 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ):8 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ): 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ):μετα την αλλαγη επεφτε στους 25 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ:κεθε 7μερες 50% 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: προχθες 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ:2-3φορες την μερα εκτος απο μερες που εχω υπηρεσια 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: σημερα το προσεξα αλλα πρην δυο βδομαδες ειχα ενα ακομα θανατο. ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH: KH: GH: ΝΗ3 (αμμωνια):0 ΝΟ2(νιτρώδη): ΝΟ3(νιτρικά):5 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: τα τεστ ηταν της απι ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ:1 2. ΔΕΡΜΑ:πρεπει να εχει κοκκινα βραχια και μια πληγη κατω, πανω απο τα πτεριγια 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ:ειναι στην επιφανια σε μερος με ροη απισις το ειδα να ξινετε μια φορα στο υποστρομα 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ):αυξημενη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :θα σας γελασω αν και νομιζω οτι δεν ειναι τοσο ζοηρο 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:δεν ξερω 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:το ψαρη ειναι στην επιφανια σε σιμιο με μεγαλη ροη ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? : 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? : 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? : 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: |
|
||||
|
||||
![]()
Κανε ενα κοπο και ξαναμετρησε την αμμωνια, εφοσον λες οτι μετρησες πριν μια εβδομαδα. Αν υπαρχει δυνατοτητα να κανεις και τις αλλες μετρησεις, οπως και να διασταυρωσεις την τιμη της αμμωνιας με αλλο τεστ, καλο θα ηταν. Τα σημαδια μοιαζουν αρκετα για δηλητηριαση απο αμμωνια, παντως.
Ακομα: Το τεστ ποιας εταιριας ειναι και ποτε ληγει? Εβαλες πολλα ψαρια μαζι προσφατα? Εκανες κανενα καθαρισμο φιλτρου προσφατα και πως? Ειχες καμια μεγαλη διακοπη ρευματος? Το ψαρι που πεθανε το εβγαλες γρηγορα απο το ενυδρειο ή το βρηκες μετα απο μερες? Τι φιλτρανση εχεις στο ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ενυδρειο καραντινα?αν οχι ριξε αλατι για αρχη και βλεπουμε αποτελεσματα.ειναι οριακα να το χασεις...στο λεω να μη βρεθεις απροετοιμαστος!!!δυσκολα ψαρια τα dantoid.
|
|
||||
|
||||
![]()
αχ θεουλη μου θα τρελαθω
παιδια το ενυδρειο ειναι 600 λιτρα και τρεχει με 2 φιλτρα με περιπου 7-8 λιτρα βιολογια τα ψαρια ειναι 4 και ειναι 10 εκ και αλλα 3 5 εκ ποσο αμμονια να αναιβασουν
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
επισις ειμαι σαμο αυριο ανοιγουν τα μαγαζια θελω να μου πιτε φαρμακο να παραγκιλω μεχρι την τριτη να το εχω!!!1 θελω και αλλες γνωμες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δε μου λες, εσυ το εχεις δει προφανως το ενυδρειο. Εμεις τι πρεπει να κανουμε, ταμα στον αγιο Φανουριο για να μας φανερωσει το τι εχει απο φιλτρο και ψαρια? Εγω βλεπω ψαρια 8 (δεν εχω ιδεα τι) και φιλτρο αγνωστο. Συγνωμη που προσπαθουμε να βρουμε την ακρη κιολας, δεν θα ξαναγινει. Παλι με καλη διαθεση μιλαω.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιεργα χρυσοψαρα | dimitrisemm | Χρυσόψαρα | 11 | 15-06-12 15:20 |
no3 kαι co2 περιεργα πραγματα!!! | KOSTASGAVALAS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-10-11 00:37 |
Περιεργα σημαδια σε Λαμπιντο | Roussaks | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 11-01-10 11:36 |
Περιεργα σημαδια σε ps.socolofi | imichal | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-10-09 12:55 |
περιεργα σημαδια πετρες-τζαμια | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-01-07 23:55 |