|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παίδες, όπως έχω πει έχω ένα ενυδρείο σχεδόν 30λ.
Μέσα έχω έναν μονομάχο και 11 red cherry. Το θεματάκι το άνοιξα για να ρωτήσω αν μπορώ να βάλω και άλλα είδη γαρίδω εκτός από αυτές που έχω ήδη.. Αν ναι, θέλω κάποιες οι οποίες να αναπαράγονται σε γλυκό νερό και να μπορούν να αντέξουν σε ημί-σκληρο νερό.. Λοιπόν..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε νερο βρυσης και μαλιστα Θεσσαλονικης (ph-8 ,gh-15, kh-12 βγαζει η βρυση μου), περα απ τις red cherries, ισως θα μπορουσαν να ειναι ενταξει οι blue pearl. Το θεμα, ομως, ειναι οτι υβριδιζουν με τις red cherries. Οποτε το ξεχναμε.
Επισης, εχω εδω και ενα χρονο amanο σε νερο βρυσης και ειναι μια χαρα. Αλλα δεν αναπαραγονται σε γλυκο νερο και επιπλεον μπορει να επιτεθουν στις red cherries. Εχουν παρατηρηθει τετοια περιστατικα. Γνωμη μου ειναι οτι ειναι πολυ μικρο το ενυδειο για ολα αυτα. Ενα 30αρι με red cherries μονο για αρχη θα ηταν μια χαρα, αλλα και παλι μετα απο λιγο καιρο θα χρειαζοσουν μεγαλυτερο, μιας και αναπαραγονται συνεχως. Ο μονομαχος σε 30 λιτρα ειναι παλι λιγο στεναχωρα, σε λιγο μεγαλυτερο, εστω 50 λιτρα, θα ηταν αρχοντας.
|
||||
|
||||
![]()
Το min νομίζω πως είναι 25λ για τον μονομάχο. όσο για τις γαρίδες βαρέθηκα να τις "παρακαλάω'π για να γεννήσουν.ακόμα τίποτα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και σε ποτηρακι μπορει να επιβιωσει ο μονομαχος, το θεμα ειναι που μπορει να ζησει καλα και να δουμε συμπεριφορες.
Να ξερεις οτι το γονο της γαριδας το πιθανοτερο ειναι να τον τρωει ο μονομαχος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν έχω δει ούτε αβγά!!!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θερμοκρασία έχεις και τι φυτά?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]()
Η πρώτη απάντηση που θα σου δώσω είναι ναι, μπορείς να βάλεις και άλλα είδη γαριδών, ΜΟΝΟ αν βγάλεις το μονομάχο.
Τώρα, και σκέτες γαρίδες να είχα δεν θα εμπιστευόμουν τα 30 λίτρα. Και, εντελώς φιλικά και σαν καλοπροαίρετη συμβουλή σου λέω ότι αν μπορείς να μετράς τις red cherry μην κάνεις ακόμη το επόμενο βήμα σε άλλες γαρίδες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα: Οι γαρίδες μου δεν γεννούν | dinos99 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 83 | 26-02-13 12:57 |
Μονομάχος | Βασίλης Κ | Bettas | 5 | 09-02-13 07:11 |
fin rot μονομάχος | maria1983 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 20-07-11 18:06 |
παρουσία red cherry στο ενυδρείο με μονομάχο | sotirios | Bettas | 7 | 23-01-10 19:24 |
Μονομάχος SOS!!! | dimitrak2000 | Bettas | 11 | 04-07-09 10:14 |