|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οπως λεει και ο τιτλος ειμαι υπο σκεψη να κανω ενα ενυδρειο με πιρανχας... μπορει καποις να μου δωσει βασικες πληροφοριες για το ειδος?? ο βασικος μου σκοπος ειναι ενα ενυδρειο με ενα κοπαδι 5-6 ατομων.. τι επιλογες εχω σε περιπου 250λιτρα νερου?? επισεις απο οτι διαβαζω σε μερικα ποστ υπαρχει δυνατοτιτα να συγκατικισουν και με αλλα ψαρια αν αυτα ειναι απο πριν κατοικοι του ενυδρειου.. ισχειει κατι τετοιο?? μου φαινετε λιγο κουλο να βαλεις "κυνιγους" με καποιο αλλο ειδος.. δωστε μου τα φωτα σας παιδες!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να υποθεσω οτι αναφερεσε στα red belly piranha.Για ενα κοπαδι 5-6 ατομων θελεις περιπου 400 λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν επιμενεις τοσο πολυ μπορεις να βαλεις 3 red belly μεσα,απλα δεν θα εχουν την συμπεριφορα του θηρευτη,θα ειναι λιγο φοβισμενα μιας και νιωθουν ασφαλεια οταν ειναι πολλα μαζι.Επισης οταν ειναι λιγα ατομα υπαρχει και πιθανοτητα κανιβαλισμου.Υπαρχουν ομως και πιρανχα που ειναι μοναχικα ειδη που μπαινει 1 μονο ψαρι στο ενυδρειο χωρις τιποτα αλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα γενικως μου αρεσει να βλεπω κοπαδι στο ενυδρειο μου....γιαυτο και ρωτισα για κοπαδι.... τωρα να βαλω μονο 3 ομως δεν ειναι κριμα?? ουτε και εγω θα δω συμπεριφορες και ουτε και τα ψαρια θα ειναι ενταξει οπως λες.... αν τα φιλοξενουσα προς το παρων δηλαδη οσο ακομα δεν θα ειναι σε τελικο μεγεθος θα εχω προβλημα??
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο θα σου εγραφα και το ξεχασα.Μπορεις να παρεις 5-6 ψαρια να τα εχεις μεχρι να μεγαλωσουν λιγο και μετα αν θελεις παιρνεις μεγαλυτερο ενυδρειο.Παντως θελει καποια προσοχη οταν ειναι πολλα γιατι αν βαλεις το χερι σου μεσα υπαρχει πιθανοτητα να επιτεθουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολυ Ενδιαφερον... | ob-la-di | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-04-07 00:28 |
ενδιαφερον...διαβαστε!!!!!!!! | thanos12345 | Χρυσόψαρα | 44 | 28-03-07 15:10 |
πληροφοριες για πιρανχας | Στελιος | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 4 | 11-12-06 12:47 |
Ενδιαφερον βιντεακι | melisg | Malawi | 10 | 29-06-06 18:26 |