|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Νέος με απορία για αγορά φίλτρου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα!!!
Ειμαι και εγώ ενα νέο μέλος και αρχάριος στο χόμπυ του ενυδρείου.Βέβαια εχω ρίξει αρκετό διάβασμα και έτσι περίπου εχω κανει τις πρωτες κινήσεις για να ξεκινήσω. Για αρχή αγόρασα το rio juwel 240 lit γιατι όπως λενε όλοι το μεγάλο συγχωρεί καποια λαθάκια.Εδώ θέλω να πώ οτι το ενυδρείο το εχω αγορασει εδω και ενα μήνα και εχει γινει και το τεστ γεμίσματος για τυχόν διαρροη. Επίσης είμαι αποφασισμένος ως προς τι θέλω για ψαροσύνθεση και οπότε και τι ενυδρείο θελω. Θέλω να κανω ενα κοινωνικο ενυδρείο φυτεμενο, με 2-3 κοπαδάκια 10 -12 ατομων απο black tetra,corydoras tetra,white cloud και κανα δυο ψαρακια βυθου που δεν εχω αποφασισει πια ακομα (δεχομαι προτασεις).Σιγουρα θα ηθελα και ενα δυο πιο μεγάλα ψαρια αλλα δεν εχω διαβασει ακομα για ποιά ειδη θα μπορουσαν να συνηπάρχουνμε όλα τα παραπάνω. Για να πάμε παρακάτω φτάσαμε στη αγορά του εξωτερικού φίλτρου και εδώ θα ήθελα βοήθεια. Ποιο να πάρω και απο πού? Είμαι ανάμεσα σε δυο το eheim classic 350 ή το eheim eco pro 300. Παρακαλώ θα ήθελα τι γνώμη σας .Ευχαριστω εκ το προτέρων |
|
Εμφανίσεις: 11195
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για στρώσιμο 2ου φίλτρου | danny | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-01-13 17:28 |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Υλικά νέου φίλτρου | giorgio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 24-10-10 19:36 |
Αγορά φίλτρου!!! | COSTAS21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-10-07 16:10 |