|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι στο σταδιο να ξεκινησω ενα ενυδρειο μονομαχου αλλα δεν θελω να ειναι μονος να βλεπω κ τιποτα αλλο βρε αδερφε.. Καθως εψαχνα πολυ για το ποια ψαρια μπορουν να συμβοιοσουν με εναν μονομαχο βρηκα απο διαφορα forum πωσ αυτα τα ειδοι μπορουν να συνηπαρξουν αρμονικα :
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε 2-3 αμανο και κανα σαλιγκαρι και εισαι μια χαρα!
|
||||
|
||||
![]()
Τα παραπανω που εχει η λιστα δεν κανουν? Δεν ειμαι κ πολυ φαν γαριδας γιαυτο το λεω.. Ας πουμε μου εχει μπει στο μυαλο καμια 6-7 νεον ψαρακια.. Κ εγω ροταω για να μαθω μην κανω βλακειες..Ευχαριστω για τον χρονο σας
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω σε 70 λιτρα νερο τον εχω με μια μονομαχινα και 4 κορυντορας.
αφου βεβαια τον αφησα πρωτα μονο μεσα ενα τριμηνο. ομως το καθε ψαρι εχει την δικια του προσωπικοτητα δεν σημαινει οτι θα ειναι φιλικος και ο δικος σου. αν το ενυδρειο εχει πανω απο 80 ποντους οι καλυτεροι συγκατικοι θα ηταν οι αρλεκινοι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο μονομαχος καλυτερα να μπαινει σε βαθος στηλης νερου γυρω στους 20 ποντους το πολυ, ενω τα αρλεκινακια κινουνται καλυτερα σε πιο βαθυα νερα... Παντως δεν ειναι κακη επιλογη
|
||||
|
||||
![]()
νικο για μακρος μιλαω.σορρυ δεν το διευκρυνισα πιο πριν.
τα tetra και τα zebra αν δεν κανω λαθος παντως ειναι fin rippers και ισως δεν θα ηταν καλο για τον μονομαχο.θυμαμαι που ρωτουσαμε και μεις οταν ψαχναμε συγκατοικους. ------------------------- Παράθεση:
γιατι υπολογιζω να τους βαλω αρλεκινακια για συγκατοικους. ------------------------- φιλε απο τη ροδο πες μας και για ποσα λιτρα ενυδρειο μιλαμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leandros69 : 06-12-12 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομαχος για αρχαριο!Λιγη βοηθεια | lary7 | Bettas | 9 | 19-12-11 11:54 |
Λιγη βοηθεια για εναν μονομαχο | pantelis91 | Bettas | 12 | 26-10-10 14:01 |
Βοηθεια για μονομαχοενυδρειο... | cherry | Bettas | 19 | 10-03-10 14:04 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Νεο μονομαχοενυδρειο.. Λιγη βοηθεια.. | boom | Bettas | 8 | 24-04-08 10:27 |