|
||||
|
||||
![]()
στα 20 εκατ. ποσα θα βαλεις?? μην παιζεις με τα ορια....
|
||||
|
||||
![]()
λεει για 60 εκατ σε αιχμαλωσια , αλλα μπορει να φτασει και το 1,2μ !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον παρακαλω προτεινετε μου οτιδηποτε ψαρι ειναι καλο για 120 λιτρα
παρακαλω πειτε μου οποιονδηποτε τροπο να αξιοποιησω ενα 120 λιτρων ενυδρειο ! |
|
||||
|
||||
![]()
προτείνω κιχλιδες . πηγαινε σε ενα μεγαλο πετσοπ με πολλά ψάρια και διαλεξε ενα ζευγαρι (ή χαρεμι) με τα χρώματα που προτιμάς (και προτεινόμενο είδος για αρχάριο)
|
|
||||
|
||||
![]()
ή ζωοτόκα
ή rainbowfishes ή χρυσόψαρα ή ακόμα ακόμα, αν έχεις την (οικονομική κυρίως) δυνατότητα, θαλασσινό! |
|
||||
|
||||
![]()
οταν παρω ψαρια λεω να τα παρω απο pet city που ειναι κοντα μου κιχλιδες ποσες μπορω να βαλω σε 120 λιτρα κε γινετε να μου δωσετε μερικες πληροφοριες για αυτα τα ψαρια ?
εχω καταληξει η σε κιχλιδες η σε ζωοτοκα οι κιχλιδες γενανε συχνα και ειναι ευκολη η αναπαραγωγη τους? επισης με ποια ψαρια μπορουν να συμβιωσουν οι κιχλιδες ?γαριδες μπορω να βαλω? |
|
||||
|
||||
![]()
οι κιχλιδες δεν γεννανε συχνα εκτος απο τις convict.
πληροφοριες εδω http://www.cichlid-forum.com/profiles/ φυσικα ειναι παρα πολλα !!!! μπορεις να μπεις και στο φορουμ μας στην αντιστοιχες κατηγοριες και να δεις φωτο . εγω εχω labidochromis caeruleus. δες φωτο στο google |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσες κιχλιδες μπορω να βαλω μεσα?(120 λιτρα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Είδη κιχλίδων υπάρχουν χιλιάδες. Καλύτερα κάνε μια αναζήτηση να δεις τι σου αρέσει πάνω κάτω και βλέπουμε. Πάντως για κιχλίδες της λίμνης Malawi μην κοιτάξεις.
|
||||
|
||||
![]()
η ερωτηση θα επρεπε να ειναι: εσυ ποσες θες να βαλεις?
![]() εγω σου προτεινω πριν διαλεξεις ψαρια,να διαβασεις τα υπομνηματα στην κατηγορια των αρχαριων αρχικα, και στη συνεχεια ολα τα υπολοιπα.ολη η αρθρογραφια(υπομνηματα) του φορουμ ειναι εδω μαζεμενη.αφου διαβασεις αυτα,κοιταξε τις διαφορες κατηγοριες στο φορουμ με ψαρια απο διαφορες γεωγραφικες περιοχες,και μολις δεις καποιο η καποια που σου αρεσουνε ανοιξε ενα θεμα στην αναλογη κατηγορια να σου πουνε οσοι εχουν ασχοληθει με αυτα τα ψαρια πληροφοριες για το τι χρειαζονται και που αλλου μπορεις να κοιταξεις για πληροφοριες σχετικα με αυτα. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καρχαριακια help... | GiannisS13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 23-04-12 15:10 |
μεγαλο οσκαρ+μικρο οσκαρ=κολατσιο?? | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-08-11 14:54 |
καρχαριακια στα 800λ | @1926 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 29-06-11 17:50 |
Καρχαριακια με??? | Grigoris13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 02-11-10 04:03 |
60 λιτρα για καρχαριακια | giannio1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-05-08 04:08 |