|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους..εδω κ 2 μηνεσ τρεχει το νεο ενυδρειο μου...στην αρχη υπηρχε η καφε σε γνωστη ολους αλγη που βγαινει σε νεοσυστατα ενυδρεια..στην πορεια ομως εγινε πρασινη κ μετα μαυρη!!και παραμενει ετσι..κ μου σπασει τα νευρα!!δεν αντεχω να την βλεπω αλλο
![]() η φωτοπεριοδος ειναι μαξιμουμ 10 ωρες!και την μειωνω σιγα σιγα!η τροφη ειναι φυσιολογικη οχι παραπανω απο το κανονικο!!τι στο καλο να κανω?????????????? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου ασχημη αλγη εχεις...
Πληρη συσκοτηση (ουτε για ταισμα δε σηκωνεις την πετσετα) για 2 μερες βεβαια ποσο ευκολο ειναι αυτο καλοκαιριατικο και το τι θα κανεις με τη θερμοκρασια ειναι αλλη ιστορια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=9177
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΛΥΦΤΕΣ! Καθαριστρες εχει στη χρυση ευκαιρια οχι στα pet shops |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
την σκεφτηκα και γω την συσκοτηση....οχι δεν εχω πλεκοστομο..ειχα και τον εβγαλα γτ μου εκανε την αμμο σκ@τ@!!αλλα και να τον ειχα δεν νομιζω να εκανε κατι...δεν κανουν τιποτα!!!!
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Χωρητικοτητα ενυδρειου σε λιτρα:240
Τυπος ενυδρειου (πχ.φυτεμενο, Μονο με πετρες ,Δισκοι κλπ.):φυτεμενο Χρονος λειτουργιας:2 μηνες Υποστρωμα και ποιο:οχι Φωτισμος (ποσα watt-αριθμος και τυπος λαμπτηρων):2 τ5 54w η καθε λαμπα Φωτοπεριοδος:12 το πρωι με 10 το βραδυ Παροχη CO2:ναι Χρηση excel: Λιπασματα που χρησιμοποιειτε: Ταμπλετες λιπανσης: Προγραμμα λιπανσης: Αλλαγες νερου (καθε ποτε και ποσο %):καθε 10 μερες το 1/3 Θερμοκρασια:27-29 Μετρησεις: ναι ΝΗ3/ΝΗ4: ΝΟ2: ΝΟ3:5 ΡΟ4: Fe: ΡΗ:6.8-7 KH: GH: Φιλτρανση:sera 900-fluval 405.900l/h & 1200l/h αντιστοιχα Ιχθυοφορτιση (αριθμος και ειδος ψαριων και ασπονδυλων):6 σκαλαρια Ειδη φυτων:δεν τα θυμαμαι ονομαστικα Φυτομάζα (σε μια κλιμακα απο το 1 εως το 10):3-4 Περιγραφη αλγης:στην αρχη καφε μετα πρασινη και τωρα μαυρη (μαλλον bba) Ποτε εμφανιστηκε:μετα απο μια εβδομαδα λειτουργιας Αλλα σχολια:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikos93 : 15-07-12 στις 19:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο το διαβασες το link που σου εδωσα?
Κανε μας πρωτα μια παρουσιαση των ενυδρειων σου, πες πεντε λογια, και μετα μιλαμε για το αν υπαρχουν η οχι "γλυφτες" και αν "γλυφουν" τιποτα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οχι δεν ξερω ψαρια που καθαριζουν ενυδρεια και ουτε και υπαρχουν. Υπαρχουν καποια ψαρια που λεγονται πλεκοστομοι και κατι ηλιθιοι πετσοπαδες λεγαν πως ειναι καθαριστρες ενυδρειων αλλα αυτα ειναι μυθοι και θρυλοι μαυρων εποχων που η μονη πληροφορηση ερχοταν απο ασχετους που ειχαν μαγαζια. Τα συγκεκριμενα ψαρια ειναι κανονικα ψαρια οπως ολα τα υπολοιπα, και κατατασονται στα ΔΥΣΚΟΛΑ αφου θελουν χαμηλες σκληροτητες και ph και θελουν να ζουν με παρεα και γινονται κι ολοκληρ θηρια (και στηντελικη δε γλειφουν τιποτα, εκτος κι αν τα ψωφησεις στην πεινα οποτε θα φανε αλγες ...κι εσυ θα τις φας αν σε αφησουν νηστικο) Σοβαρο προβλημα με αλγες σπανια εχουν τα σωστα ενυδρεια και αυτο σημαινει συνηθως προβλημα, και μαντεψε: στην πλειοψηφια μας δεν εχουμε πλεκοστομους |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω βαλει και δεν μου βρωμιζει το ενυδρειο και εχω να δω αλγη εδω και 2 χρονια περιπου γιατι καποτε ειχα και εγω αυτο το προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι η αλγη μου ειναι σε προχωρημενο σταδιο και εχει γινει σαν ενα στρωμα...αμμο βλεπω πολυ λιγο...και δεν ειπα οτι ο πλεκο βρομιζει το ενυδρειο απλα μου σκαβει την αμμο και την κανει ανω κατω...ΑΝ κανω την συσκοτιση και εξαφανιστει η ΑΛΓΗ....μολις ξανα φωτισει δεν υπαρχει θεμα να ξαναβγει?????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για βαλε μια φωτο σαν κυανοβακτηριο μοιαζει απο τη περιγραφη!! ΝΟ3 ποσο εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
να τη η ΛΥΣΑΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!περιμενω πληροφοριες.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΝΟ3=8-10
|
||||
|
||||
![]()
Σην προτελευταια φωτο ειναι κυαοβακτηριο κατα 90%.
|
||||
|
||||
![]()
Υποψην οτι σε καποια σημεια εχει παει αμμος πανω στην αλγη....
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ετσι βλεπω!!!
![]() Κανεις ποτε σκουπα βυθου? Τα καφετια δεν ειναι αλγη αλλα σκ@τουλακια απο τα ψαρια! Ταιζεις ζωντανη η κατεψυγμενη αρτεμια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- και τωρα πως αντιμετωπιζετε???????
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TRYFONAS K. : 19-07-12 στις 12:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
στην αφη ειναι σα τουφες μαλλιων η σαν κατι ευθραυστο και γλοιωδες?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με αλγη | nickos13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 05-03-12 22:21 |
Προβλημα με αλγη | zapatas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-09-10 02:18 |
Προβλημα με αλγη | Γιαννης Μ5 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 28-08-10 16:21 |
Προβλημα με αλγη | aiptek | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 07-07-10 19:30 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΛΓΗ SOS | cobalt | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 02-07-08 00:55 |