|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους...
Τις επόμενες ημέρες θα πάρω τελικά το ενυδρείο μου (120lt αποφάσισα) και θέλω να σας κάνω μια ερώτηση. Θα πρέπει να το απολυμάνω μόλις το πάρω από το κατάστημα και έπειτα να ξεκινήσω την διαδικασία του στρωσίματος - φυτέματος? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι, καινουριο ειναι.
Ενα ξεπλυμα φτανει. Το γεμιζεις (σε εξωτερικο χωρο αν ειναι δυνατον) για ελεγχο διαρροων και μετα απο 2 μερες το ξεκινας. Καλο ειναι να λειτουργησει για 4-5 μερες, με ενεργο ανθρακα στο φιλτρο, τον οποιο μετα πετας. Υλικα φιλτρου και υλικο βυθου (αναλογα το ειδος υλικου κιολας), πολυ καλο ξεπλυμα.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου καλως ηρθες στη σελιδα και στο χομπυ.
Οσο περισσοτερα λιτρα διαλεξεις τοσο λιγοτερο θα νοιωθεις πως εκανες λαθος επιλογη μετα απο λιγο καιρο... 120 μη νομιζεις πως ειναι και πολλα. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.. έκανα μετρήσεις στο νερό της βρύσης μου και τα αποτελέσμα τα είναι τα εξείς:
kH 4 pH 7 - 7,5 gH 8 Θα ήθελα να μου πείτε τι ψάρια θα μπορούσα να βάλω? |
|
||||
|
||||
![]()
με υγρα η με στριπς μετρησες?
![]() παρε και καμια ιδεα ακομα,αλλα για μενα http://badmanstropicalfish.com/profiles/profile46.html |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα για άλλη μια φορά...
Βρήκα μεταχειρισμένο ενυδρείο Juwel Rio 180 λίτρα με έπιπλο (μοντέλο 2008 και έχει ένα χρόνο που είναι ανενεργό), σε πολύ καλή τιμή... (250e). Είναι καλή τιμή πιστεύετε, να προβώ άμεσα στην αγορά? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος | markdoub | Μεσογειακό | 10 | 12-01-11 20:25 |
Νέος | giorgosdem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 07-12-08 11:18 |
νέος στο άθλημα | Jim Reporter | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 07-03-08 11:23 |