|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην φιλε nikman ο φωτισμος που ειπες ειναι λιγος ..... λιγος ως προς τις ωρες η προς τα watt , υποψιν Fish Only ειναι το ενυδρειο δεν εχει κοραλια !!
Καταρχην αλαζονται οι λαμπες !! Δευτερον περνω νεο αντιφωσφορο, γιατι να παρω αλουμινιου ![]() Εχω το chemi pure elite που λεει οτι ειναι και αντιφως , λετε να ναι μουφα το πραμα ?? Το μονο φοβερο που εχω δει απο το υλικο αυτο ειναι σε μια βδομαδα μου διελυσε ΟΛΗ την κυανο αλγη που ειχα σε ενα ενυδρειο !!! Πραγαγματικα την ξεσκισε !! Τριτον .. αλφοφαγο ψαρι .... πιο αλγοφαγο ψαρι τρωει την συγκεκριμενη ?? και δεν ειναι απολυτο πολλες φορες , μπορει να μην αγγηξει!! Εχω βαλει mollie γλυκου νερου εδω και ενα μηνα και δεν κανουν τιποτα. Παντως περημενω απο καποιον φιλο να βρω μια Dolabella !!!!!!! Οσο αφορα τωρα την φωτοπεριοδο ![]() ![]() ![]() ![]() Τι να κανω να την αυξησω η να την μειωσω , παντως πηστευω οτι πρεπει να μειωθει , εδω και ενα μηνα περιπου εχω βαλει στο sump μεσα 2 βραχακια που ειχαν την αλγη αυτην και παρατηρησα επειδη το sump ειναι στο απολυτο σκοταδι λογο που ναι σε βαση μεσα οτι εχει δυαλυθει η αλγη σχεδον τελειως !!!
|
||||
|
||||
![]()
τζιμ το βασικο προβλημα κατα την γνωμη μου δεν ειναι το φως αλλα τα νιτρικα και τα φωσφορικα που υπαρχουν στο νερο σκεψου το απλα.. οι υφαλοι εχουν πολυ περισσοτερο φως απο δυο t5 γιατι δεν γινονται ζουγκλες;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινη άλγη | sailim | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-02-10 08:50 |
Μπλέ - πράσινη άλγη | ANXRI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 20-03-09 22:42 |
Πράσινη τριχοειδής άλγη | Filotas | Malawi | 22 | 25-02-09 18:40 |
Πράσινη άλγη στα τζάμια.. | vassilis23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 05-04-07 13:20 |
Πράσινη άλγη... | daukalion | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 17-06-05 19:14 |