|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρατηρώ ότι αναζητούνται όλο και πιο τακτικά διάφορα είδη γαρίδων
![]() Νομίζω ότι ιδιαίτερα χρήσιμο θα είναι, τουλάχιστον για τα πιο δυσεύρετα είδη, να γράψουμε και λίγα λόγια για το πώς καταφέραμε να τις αποκτήσουμε ![]() Κατά διαστήματα κάποιοι χομπίστες έγραψαν ότι απέκτησαν κάποια δύσκολά είδη… ποια η τύχη τους; Η ερώτηση λοιπόν είναι… τι γαρίδες έχουμε στα ενυδρεία μας; ************************************************ Κάνω μια αρχή και αναφέρω τα είδη που φιλοξενώ… Caridina cf. babaulti var. ʽstripesʼ (Striped Shrimp, Zebra Shrimp), αγορά από Γερμανία μέσω internet. Neocaridina heteropoda var. red (Red Cherry), αγορά από φίλο συνχομπίστα, με δικές μου πλέον αναπαραγωγές. var. yellow (Yellow Fire), αγορά από Γερμανία μέσω internet. Neocaridina cf. zhangjiajiensis var. blue (Blue Pearl Shrimp), αγορά από φίλο συνχομπίστα, με δικές μου πλέον αναπαραγωγές.
|
||||
|
||||
![]()
εγω προς το παρων εχω μονο red cherry
|
|
||||
|
||||
![]()
cherry και baboo shrimps εχω προς το παρον αλλα μαλον θα προσθεσω και blue tiger
|
||||
|
||||
![]()
red cherreis και amano μόνο δυστυχώς
|
|
||||
|
||||
![]()
6-7 amano
3-4 εκατονταδες red cherry και ψαχνω να βαλω καμμια 10ρια red nose και καμμια 10ρια crystal red!!!
|
||||
|
||||
![]()
γυρω στις 100 red cherry...
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό θα είναι να πούμε όλοι μας που ασχολούμαστε με τα ασπόνδυλα τι γαρίδες έχουμε αλλά και πόσους κατοίκους έχουμε ώστε να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε απόψεις η ακόμη να βρούμε κάποια είδη γαρίδας τα οποία είναι δύσκολα να βρεθούν στην Χώρα μας.
Αρχίζοντας εγώ θα πω ότι προσπαθώ εδώ και ένα χρόνο να αυξήσω την αποικία που έχω σε γαρίδες Red Crystal. Αυτήν την στιγμή αριθμώ 300-350 πλάσματα και κατοικούν σε ενα ενυδρείο 500 λίτρων. Δυστυχώς ένα κόλλημα στο chiller το καλοκαίρι μου κόστισε πάνω από 120 κατοίκους του ενυδρείου. Επίσης σε ένα 20αρι κρατάω μερικές Red cherry περίπου 50 κατοίκους. Στο μέλλον λέω να κάνω 2-3 νέα ενυδρεία με μερικές blue tiger να βρω μερικές taiwan bee, η blue bolt εάν φυσικά καταφέρω να τις βρω και να μην παίζω τα λεφτά μου 50-50 εάν θα φτάσουν στα χέρια μου αβλαβείς.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω μεχρι στiγμης εχω περιπου 35 red cherry σε 30 λιτρα
αλλα θα ηθελα να φιλοξενισω καποιο αλλο ειδος που να μην υβριδιζει με τις red cherry (πχ tiger) αλλα δεν βρισκω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
red cherry
yellow neon fire snowball crs green blue pearl amano Αυτες για τωρα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Red chery
|
||||
|
||||
![]()
Red chery και εγώ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Red cherry, amano και λιγες orange.
|
||||
|
||||
![]()
Καμία 20αρια red fire Sakura και μια blue velvet στο 30λτ
Και στο 60λτ μαζί με τους μονομάχους 2 amano. |
|
||||
|
||||
![]()
Καμμια 100αδα red cherry και ανυπομονώ για να στήσω το επόμενο γαριδάδικο..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
8 red cherries που μπηκαν απο αυτες που κρατησα απο το παλιο 90αρι μου και φθανουν τωρα cardina baubati η κατι τετοιο η πρασινες θελω να βαλω και καμια 20 Caridina Dennerli αλλα δεν ξερω αν υβριδιζουν
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι σαλιγκάρια έχουμε στα ενυδρεία μας | lingistis | Σαλιγκάρια | 22 | 20-05-18 12:13 |
για να ξερουμε τι εχουμε | calmen | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 04-06-07 14:28 |
Να χαρουμε ή να ανυσηχουμε? | shadow | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 26-07-05 22:22 |