|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλγη ειναι θα φυγη με τον καιρο ,ειναι καινουργιο το ξυλο στο ενυδρειο γιαυτο.
Καλα εκανες και την καρφοσες . |
|
||||
|
||||
![]()
Να εισαι καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα φύγει μόνη της αν κάνεις υπομονή, διαφορετικά απλά τρίψτην λίγο με το χέρι σου .
Μπορεί όμως και να είναι κάποιο είδος μύκητα, εξίσου ακίνδυνου, που επίσης θα απομακρυνθεί μόνος του. Η φωτογραφία δε βοηθάει πολύ...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Την κλαδοφορα σιγουρα δεν πειραζει που την εβαλα ετσι ε? Γιατι μου ειπαν οτι ειναι τριχοειδης αλγη και οτι ειναι η πιο επικινδυνη αμα εμφανιστει στο ενυδρειο και καταπολεματε πολυ δυσκολα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να εμφανίστεί καποιου είδους άλγη με την κλαδοφόρα που είναι δυσκολο να την σκοτώσεις. Εγω όσο είχα τα moss balls δεν είχα προβλημα. Οπότε πρεπει να είσαι και λίγο τυχερός για να βγει η άλγη
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαφορά hair algae από silk algae | el.stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 28-03-11 19:25 |
Cladophora algae καμια ιδεα? | chris z3 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-12-10 21:31 |
Cladophora Algae | Eric | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 23-04-10 13:56 |
cladophora | andreas213 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-11-09 19:40 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |