|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε λιγότερο απο ένα μήνα απο τη μέρα που παρέλαβα τα ψαράκια του Hλία(imichal)
παρατηρήθηκε γέννα των Altolamprologus sp."Compressiceps shell". Τα μικρά είναι περ. 0,02 εκ ![]() Αν κάποιος έχει περαιτέρω εμπειρία θα μου ήταν χρήσιμο να την μοιραστεί μαζί μας. (αν δεν ξεκουνήσω τον ΖΧ μη περιμένετε φωτο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο θα τα πούμε απο κοντά
![]() Κυριάκο σ' ευχαριστώ ![]() Μετράω 6-7 μικρά που ξεμύτισαν (δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλα μέσα στο κοχύλι τους) και 1-2 μου ξέφυγαν στο ενυδρείο των γονέων όταν τα μετέφερα. |
|
|||
|
|||
![]()
καλώς τα δέχθηκες !!!!!!!!!!!
πέ μας τώρα και τα μυστικά σου.... τι τα κάνεις και γεννάνε??? ποιό επεισόδιο από "την παπαρήγα την καλή" τους δείχνεις???? τι αφροδισιακό περιέχεται στις τροφές τους???? θα σου φέρω τα μωρά μου, μπας και γεννήσουνε σε σένα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Κατι εχει το νερο στην περιοχή σου δεν εξηγηται αλλιως......
![]() ![]() Εμενα το ενα ηταν πανω απο το κοχυλι ολη την ωρα αλλα μεχρι εκει...... Εσυ κατι κανεις αλλα δεν εχω καταλαβει τι ακομα....... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika ( Altolamprologus sp. "Compressiceps Shell" ) | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 15-12-10 07:53 |
Gill Flukes έχασα μερικά μωρά.. τι να κάνω? | Noni | Δίσκοι | 6 | 16-04-08 11:34 |
Γέννα guppy / Ελεύθερα μωρά στο ενυδρείο... | Carebean pirate | Ζωοτόκα | 12 | 21-06-06 14:22 |
Dimidiochromis compressiceps είναι ζευγάρι;; | notios_n | Malawi | 2 | 07-03-04 02:13 |