|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Nma8bAbS0Gw ραμιρεζι ενα ψαρι που τα συνδυαζει ολα...δειτε και αθτη την εκδοχη του....ελεος πια!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 13-02-11 στις 00:18 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι ειναι μεταλλαγμενα?
|
||||
|
||||
![]() http://www.youtube.com/watch?v=-EUJYxted5w αυτη ειναι η φυσικη τους μορφη...με αυτα τα πανεμορφα χρωματα απλα μεσα απο επιλεκτικες παραγωγες απομονονουν μονο το μπλε και ωγαζουν αυτο το αποτελεσμα...εμενα δν μου αρεσει καθολου θεωρω αυτο το ψαρι τοσο ομορφο που δν χρειαζεται καμια παρεμβαση |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα γιατρέ μου, ίσως το ψάρι με τα ωραιότερα χρώματα, τουλάχιστον στο γλυκό νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
τι νόημα έχει αυτό??????
πήραν ένα πανέμορφο πολύχρωμο ψάρι και έκαναν ένα μονόχρωμο? το ανάποδο θα μπορούσα να το καταπιώ .....αν και ηθικά απαράδεκτο αλλά αυτό????? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται θέμα αυτό, και γιατί δεν γίνονται θέμα οι γαρίδες...
Ποια η διαφορά??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μια χαρα ψαρακι ειναι, δε βλεπω καποια δυσμορφια |
|
||||
|
||||
![]()
Από τη στιγμή που τα baloon είναι γεννημένα με δυσμορφίες νομίζω δεν είναι σωστό να αναπαράγουμε αυτά τα γονίδια... Το ίδιο δεν λέμε και για τα παπαγαλόψαρα ότι γεννιούνται με μικρά πτερύγια κτλ.
Από την άλλη βέβαια ούτε και τα ψάρια με διαφορά στους χρωματισμούς θα επιβίωναν λόγο του ότι θα ήταν πιο εύκολη λεία κτλ. |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια γιατι μου το κανατε αυτο; τα αγορασα αυτα τα ψαρακια νομιζοντας οτι ειναι φισιολογικα... η αληθεια ειναι οτι εχω δει και σε πορτοκαλι εκδοση τα οποια δεν μου αρεσαν. Ο λογος παντος που τα πηρα ηταν οτι ποτε μου δεν ειδα τα αυθεντικα σε πετ σοπ τουλαχυστον εδω στις Σερρες και στην Θεσσαλονικη.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι πήρες, balloon ή μπλε;
|
|
||||
|
||||
![]()
αισθητικές παρεμβάσεις δηλαδή
στο άλλο φόρουμ κοντεύουν να πλακωθούν στο ξύλο για το κόψιμο των αυτιών του ντόπερμαν....... το οποίο δεν είναι κάν γεννετική μεταβολή ..... O tempora o mores...... και σκεφτείτε ότι η φράση είναι αρκετά παλιά......... εγώ είμαι υπέρ του μέτρου........ η επιλεκτική εκτροφή έχει τα καλά της και τα κακά της αλλά η αισθητικές παρεμβάσεις (ακόμα και το βάψιμο του ματιού απο την γυναίκα........ακόμα και το ξύρισμα των ποδιών.......) με βρίσκουν κάπως αρνητικό αλλά κι εκεί πάλι το μέτρο κρίνει τα πράγματα............ δηλαδή αν είναι η γυναίκα σαν τον λοχαγό μου (αρκούδα) μιά αποτρίχωση που και που δεν με χαλάει και τόσο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι πηρα μπλε νομηζοντα οτι ειναι απλα πικοιλια και οχι ανθρωπινη παραμβαση. Παντοως δεν ειναι τελιως ασχημα αν και δεν αγγιζουν την ομορφια του πρωτοπυπου, αλλωστε η ανθροπινη παρεμβαση σπανια η ποτε εχει καλα αποτελεσματα. Ειναι σαν να προσπαθουμε επι παραδειγματι να αλλαζουμε το χρομα του ουρανου σε πρασινο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
o delta66 με καλυψε απολυτα με την απαντηση που εδωσε για τα χρωματα αναπαραγωγης....και κατι ακομα εγω πριν λιγες μερες εγινα κατοχος εωος ζεγαριου ραμιρεζι...ξερετε ποσο καιρο τα εψαχνα 2 χρονια γιατι???γιατι προτιμοθσαν να φερνουν οτιδηποτε δεν ειχε σχεση με την αγρια μορφη...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Διαβασε και για την αλλαγη του φυσικου χρωματος στα ραμ και (οχι μονο). ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ???? | CHRIS4204 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 03-02-09 18:34 |
Οχι αλλο σκουλικι!! | bubble | Δίσκοι | 22 | 10-04-08 01:47 |
πηρα κι αλλο.. | TIGER14 | Bettas | 1 | 05-09-07 09:35 |
κλοουν τι αλλο? | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 03-08-07 19:01 |
Τι αλλο απο ψαρια? | vasilakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 09-03-07 17:54 |