|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
10λεπτα δουλεια ειναι ΝΑ προλαβεις
|
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη με τοση δουλεια που εχω μπλεξει που θα τα βρω με ηρεμια να την στειλω.ασε.και να βρω και μια καλουτσικη.γιατι με τοσο αλγη ειναι λιγο δυσκολο.εσυ εστειλες;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα τελευταια μερα. οσοι εχετε μια φωτο του ενυδρειου στειλτε την, Ειναι τζαμπα και ευκολη η συμμετοχη.
Θα σας ερθει ενα email επιβεβαιωσης: Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν προλαβω να τραβηξω καμια φωτο της προκοπης θα στειλω και εγω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στειλε στειλε να κανουμε την διαφορα
![]() ------------------------- εστειλα και εγω την δικια μου ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 30-05-11 στις 11:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα και μικρά μπορούμε να στείλουμε;
|
|
||||
|
||||
![]()
και η δικια μου συμμετοχη κατατεθηκε αλλα με οχι καλη φωτο.ετσι να ειμαστε πολλοι.αντε καλες επιτυχιες.
|
|
||||
|
||||
![]()
ολα μπορουν κοτσοκ :καλη επιτυχια
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!Έχω δει σε αυτούς τους διαγωνισμούς και πολύ πιο άπειρους!
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι θέση πήρες με αυτή τη σημετοχή;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Το δικο μου
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
IBAC θα πάμε;;
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δυστηχως λογω υποχρεωσεων εχτες δεν καταφερα να αποστειλω την φορμα τελικα...δεν υπηρχαν φωτο και ο iaplc εκλεισε τις συμμετοχες...για καλη μου τυχη μου εστειλαν μειλ σημερα λεγοντας πως δινουν παραταση μεχρι αυριο γιατι ελαβαν την συμμετοχη μου χωρις φωτο...τι να κανω και γω σκιστηκα και εστειλα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ πολυ ομορφο Τασο ! μπραβο !
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστος ο platy
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελη Ιουλιου/αρχες Αυγουστου τα αποτελεσματα.
![]() Τελικα ποσες συμμετοχες απο την χωρα μας εχουμε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πρεπει να σου στείλουν καποια αναφορα πως εγινε δεκτη/απορριφθηκε;
|
|
||||
|
||||
![]()
1500κατι αν δεν κανω λαθος
|
|
||||
|
||||
![]()
Πήρα και εγώ μέρος μονο για την συμμετοχή μιας και δεν κατάφερα να το ετοιμάσω καλά το ενυδρειο...Καλή επιτυχία παιδιά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν
αν μου πείτε πόσες συμμετοχές έχει φέτος θα σας πώ σε τι θέση θα βγώ εγώ !!!!!!!! έχω ΚΑΙ μαντικές ικανότητες!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Να φτιαξουμε μια λιστα γιατι δεν μπορω να υπολογισω ποσοι ειμαστε φετος.. 1.Raven 2.kingrim 3.platy 4.nicpapa 5.golf4470 6.andreas213 7.Eric (?) 8.Τσιονογλου Σταυρος 9.mikrosaquaristas 10. Tελικα η σχολη της Κατερινης που σαρωσε τα βραβεια του δικου μας διαγωνισμου, εστειλε καμια συμμετοχη ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 02-06-11 στις 00:36 |
|
||||
|
||||
![]()
βλέπω κι άλλους με μαντικές ικανότητες
ο μόνος που πέρασα σε κατάταξη είναι ο "άγνωστος ακουαρίστας" ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω στείλει.Τωρα ετοιμάζω για το 2012 και απο Σεπτέμβρη για το 2013,λέω μέχρι τα Χριστούγεννα να έχω τελειώσει μεχρι το 2015 χαχαχα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Βλεπω εχεις κανονισει το 5 ετες προγραμμα σου απο τωρα ![]() Καλη επιτυχια και σε σενα λοιπον.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ ,εμένα μη με φοβάσαι όπως και νάχει κάτι θα στείλω αυτό που με φοβίζει είναι το θέμα φωτογραφία με το οποίο δεν πρόκειται ποτε να ασχοληθώ ,καλά ναναι ο φωτοχάλιας που έρχεται ποτε ποτε εδω πάνω και μας τραβάει καμμια φωτο αν και αυτός τωρα τόχει ρίξει πιο πολύ στα ζουζούνια .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 02-06-11 στις 01:29 |
|
|||
|
|||
![]()
1.Raven
2.kingrim 3.platy 4.nicpapa 5.golf4470 6.andreas213 7.Eric (?) 8.Τσιονογλου Σταυρος 9.mikrosaquaristas 10.Μιμης |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμμετοχες του GAB στους διεθνεις διαγωνισμους aquascaping 2010. | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 88 | 09-06-11 01:27 |
Διεθνεις διαγωνισμοι aquascape | beat89 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 17-01-11 23:58 |
Παρακολουθηση συμμετοχων του διαγωνισμου Aquascaping -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 11 | 01-12-10 02:34 |
Τρόποι συμμετοχής στον Διαγωνισμό Aquascaping του GAB! | Γιώργος Κ | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 4 | 28-11-10 18:12 |
Διεθνεις διαγωνισμοι Aquascaping 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 136 | 25-05-10 01:35 |