|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είδος ενυδρείου: reef
Τύπος ενυδρείου -διαστάσεις:JUWEL 450 ltr Πόσο καιρό "τρέχει" το ενυδρείο: 9 ΧΡΟΝΙΑ Συνολικά λίτρα:450 Sump (ναι/όχι):Οχι Skimmer:deltec 2 x mce 600 Φωτισμός:T5 Ati sunpower dimmable Κυκλοφορία: vortech mp 40 + 3 marea 4000ltr Υπόλοιπος εξοπλισμός (πχ όζον, UV κλπ): ¶λλες πληροφορίες:baling Ρουτίνες συντήρησης (αλλαγές νερού, πρόσθετα κλπ):70 ΛΙΤΡΑ ΑΝΑ 10 ΜΕΡΕΣ Ca:450 Mg:1350 KH:7 Strodium: Iodium: Elements:1,2+3 της fauna marin Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panoscorfu : 05-02-17 στις 13:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλή αρχή και από εδώ να έχεις Πανο........
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανό αν και τα είπαμε εχθές πιστεύω ότι θα ανέβεις και άλλο επίπεδο τώρα που είσαι άνετος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε μπράβο ρε φιλαράκι μου επιτέλους, παιδιά κάνα μήνα του λέω να ανεβάσει καμοια φωτογραφία. Σου φέρνω και ένα δωράκι φιλαράκι μου
![]() Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
οπα τι στολιδι ειναι αυτο και το ειχες κριμενο!!! να το χερεσε και να μας βαζεις καμια φωτο να το χερομαστε και εμεις!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
μπαμ μπαμ πρέπει να έγινε η δουλειά! |
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ το ενυδρείο σου Πανό !!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεμώνη είναι, είχε μεγαλώσει πάρα πολύ και μου έκανε ζημίες, στο ενυδρείο του Πάνου θα βρει απλά 😀
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Απο τις ομορφιές του χόμπι μας!
Μπράβο παιδιά βαδίζουμε ολοι στην ιδια λογική! |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφη δουλειά!
Ο lineatus κάνει καθόλου τσαμπουκάδες; Τον έχω κατά νου, αλλά διαβάζω ότι είναι καβγατζής... |
|
||||
|
||||
![]()
Έτοιμο το σαμπακι, πιστεύω κάναμε καλή δουλειά, σίγουρα μέρα με τη μέρα θα βελτιώνονται κάποιες ατέλειες.. Σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο και το έπιπλο.
![]() ![]() μου και έφτιαξε τούρτα για να με ευχαριστήσει ![]() Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Πίτσα ήθελε να πω😋 Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaxos : 11-02-17 στις 22:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καθαρο μπραβο !
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ πολύ αγαπημένε μου φίλε Ζαχαρία για την πολύτιμη βοήθεια σου! !!!!!!!!
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Σε ευχαριστώ πολύ πολύ να είσαι καλά φίλος Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panoscorfu : 11-02-17 στις 22:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά,πανέμορφα πράγματα βλέπουμε!
Πεντακάθαρο το σαμπ κάνατε τρομερή δουλεια,Καλη όρεξη να έχετε αγορια! Καλη συνεχεια,αναμένουμε την συμμετοχή στον διαγωνισμό μας! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο παιδια παρα πολυ καλο αποτελεσμα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ μου αρέσει η υγεία από τα κοράλλια σου .....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε πολύ Σάκη μου
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panoscorfu : 16-02-17 στις 14:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Αν και λίγο το vision παραμόρφωνει θέλω να ετοιμάσεις την συμμετοχή σου στον διαγωνισμό νομίζω δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερα με τα υπάρχον....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα σπάει το ενυδρείο φιλαράκι
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο πανέμορφα όλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό το ενυδρείο Πάνο!
Περιμένουμε με αγωνία την συμμετοχή σου στον διαγωνισμό μας! Καλη συνεχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Καλησπέρα σε όλο το παρεακι Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panoscorfu : 16-03-17 στις 16:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Πάνο,φανταστικό αποτέλεσμα φιλαράκι μου!
μακάρι να μπορούσα να έρθω να το δω και από κοντά! σφύζει από υγεία! |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο πολύ ωραίο το ενυδρείο σου υγιές και με πολλά καλούδια μέσα.....
Παίζει το πασχα να σου έρθω με τους 2 πρεβεζανους... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πω τεραστια διαφορα απο το 2009 που το πρωτοπαρουσιασες με τωρα!!!
μπραβο εχει γινει πολυ ομορφο.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Πάνο!
Τι νεα φιλαρακι απο το ενυδρείο; Υπάρχει καμια εξέλιξη σε αυτόν το φανταστικό ύφαλο; |
|
||||
|
||||
![]()
Few days after clam's spawn! !!!!
![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panoscorfu : 23-04-17 στις 16:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά έκανε δουλειά ο "Νεος"
Μπράβο πανό και σε εσένα και στον Ζάχο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα χαχαχαχα Σάκη μου όλα καλά δόξα το θεό! !!!!!!Έκαναν και τα δύο κλαμ spawning ευτυχώς τη γλυτώσαμε
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Πάνο!
Τι νεα φιλαρακι απο την reefάρα σου,πως πανε οι νέες προσθήκες; Δώσε καμια φωτο στον λαό....... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|