|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ζητω συγγνωμη αν εβαλα το Thread σε λαθος κατηγορια.
Δεν ξερω αν το ηξερε κανεις, αλλα πηγα Dubai την περασμενη εβδομαδα, και οπως εμπαινα στο Dubai Mall, βρηκα μπροστα μου αυτο!! (και συγγνωμη για την χαλια φωτογραφιση αλλα ειμαι ασχετος με καμερες, δεν ξερω καν να την ρυθμησω) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ηταν και η μερα που καθαρηζαν
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και αυτα ειναι τα στοιχια του ενυδρειου: http://www.practicalfishkeeping.co.u....php?news=1936
|
||||
|
||||
![]()
απίστευτο...
και έχει πάρα πολύ ύψος.. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω και αλλες ωραιες φωτο που πηρα απο το κινιτο την προηγουμενη μερα που δεν ειχα την καμερα μαζι μου. Το βραδη θα τα ανεβασω.
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα απιστευτο...δεν το χορταινεις...Χμμμμ Ντουμπαι εεεεε???Οικονομικη κριση σου λεει μετα,φτωχεια ανεργια και τα σχετικα....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικο!!!!Σκουπα βυθου κοιτα!οσο ειναι αυτη ειναι το ενυδρειο μου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απίστευτο!!!!!
Μμμμ πόσο ζωντανό βράχο χρειάζεται άραγε;χαχα ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο θαλασσινο ενυδρειο | nikos1453 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 50 | 22-11-08 15:30 |
νεο Θαλασσινο ενυδρειο | epinephelus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 25-10-07 14:14 |
Θαλασσινο ενυδρειο | ozrica | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 07-03-06 03:45 |
Θαλασσινο Ενυδρειο | EYAKI | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 29-12-05 08:46 |