|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα πηγα στον φιλο HAWAI για να δω το ενυδρειο τουκαι παρολλου που δεν ασχολουμε με ψαρια γλυκου νερου μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ και με την αδεια του σας δειχνω καποιες φωτο πιστευω να σας αρεσει και απο οτι ξερω περιμενει και τις παρατηρησεις σας και παλι φιλε μου τα συγχαρητηρια μου .
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πολύ όμορφο. Ίσως να βάλει και κανένα φυτό ακόμα στο μελλον. Πόσα λίτρα είναι? Πολλά ψάρια βλέπω.είναι σίγουρος πως οι δίσκοι συνδιάζονται με αυτά τα ψάρια?. Αν θέλεις γράψε μας μερικές πληροφορίες ή ακόμα καλύτερα γιατί δε λες στο φίλο σου να γίνει μέλος στο gab
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ καλησπερα κι απο μενα!Το ενυδρειο τρεχει εδω και 10 μηνες!για αλλα φυτα δε νομιζω να βαλω απλα καμια ριζα ακομη!τα sae και τις γαριδες τις εχω για την τριχοειδη αλγη στα φυτα και τους 2 κλοουν για τα σαλιγγαρια!
Ας τα παρουμε με την σειρα: εξοπλισμος εξ.φιλτρο prime 30 UV 400 tetra chiller κυκλοφορητης εσωτ.hydor ηλεκτρονικο CO2 Αλλαγες νερου καθε εβδομαδα 80 λιτρα Α/Ο Α/Ο ειναι ολο το νερο και χρησιμοποιω λιπασμα φυτων kent black water kent rowa ηλεκτρολυτες και ιχνοστοιχεια aloe της kent Τα λιτρα ειναι 360! πιστευω η προσπαθεια μου να αξιζει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ηλεκτρονικό CO2 τι είναι και πως δουλεύει; Πες μας δυο πράματα . |
|
||||
|
||||
![]()
καλώς ήρθες. φυσικά και αξίζει η προσπάθειά σου!!! αν θέλεις μπορείς να πας στο τόπικ με τις παρουσιάσεις των ενυδρείων να δεις τι στοιχεία περιλαμβάνουν οι υπόλοιποι συνχομπιστες να τα συμπληρώσεις κι εσυ και να μεταφερθεί εκεί το θέμα γιατί νομίζω είμαστε σε λάθος κατηγορία. και παλι μπράβο για το ενυδρειο σου
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο το ενυδρειο σου και μπραβο ...πιστευω θελει λιγη δουλεια ακομα
μου φαινεται οτι ολα ειναι σκορπια μεσα απο δω και απο κει θελει λιγο συμμαζεμα τα λιτρα ειναι αρκετα και οι δισκοι μια χαρα αλλα τα υπολοιπα ψαρια το μπουκωνουν τα sae ειναι αρκετα δραστηρια και κινητικα οπως και οι κλοουν ισως ενοχλουν τα δισκακια φιλικα καλη συνεχεια
|
|||
|
|||
![]()
Ποσους δισκους έχεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα!Μετα απο ενα ατυχες γεγονος που δεν ξερω απο τι εχει συμβει,μεσα εχω 5 Δισκους!
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια χαρα ...τι εγινε ??
εχασες ψαρακια ?? ![]() καποτε καπως και χωρις αιτια ολοι μας ειχαμε ατυχη στιγμη ....... ![]() οποτε συνεχιζεις .....τι σου εχει μεινει μεσα ? και μια συμβουλη ....για να ξερεις παντα (εε οχι και παντα ) τι εχει συμβει σε ενα δισκοενυδρειο και τι εφταιξε τι πηγε στραβα η και τι δεν ....πρεπει να ειναι μονο με δισκους .....τιποτα αλλο μεσα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ωραιοτερη φωτο του ενυδρειου μας. | Raven | Φωτογραφίες μελών | 408 | 01-12-15 00:32 |
φωτο | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 09-03-08 00:42 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |
Φωτο ενυδρειου τωρα και με......αμμο. | salcon | Malawi | 22 | 06-02-03 02:34 |