|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!!! ξερω πως πριν αρχισω το ποστ θα τα ακουσω παλι!!!!
![]() ![]() ![]() θελω να μου πειτε αν ξερετε τι ψαρια υπαρχουν για νερο ph 7-8 kh 5-8 gh 10-15 θελω να ειναι ψαρια που να μεγαλωνουν αρκετα και να μπορουν να ζησουν σε ενυδρειο 400 λιτρα περιπου... εχω μπει σε σκεψεις για να κανω τον χειμωνα ενα γενικο set up στο ενυδρειο μου και να αλλαξω την εικονα του!! ![]() ![]() ![]() ![]() ακουω προτασεις και γνωμες!!! σας ευχαριστω!!!
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ..... Σιγά μην σου πούμε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κι αν σου πω να βρουμε κατι σπανιο και ισως προς εξαφανηση να το σωσουμε??
θα κανεις κατι??? πανω τι ειπε βρε?? χαχαχαχα ειπα το χειμωνα που ειναι του σπιτιου να φτιαξω κατι καλοοοο ------------------------- αυτο μου αρεσει αρκετα!!! Herichthys cyanoguttatus και αυτο... Aequidens rivulatus τι λετε?? ξερετε ακριβως πως ειναι ο βιοτοπος τους???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 23-10-08 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχουν τετοια ψαρια που ζητας.
Δυστυχως πρεπει να το αφησεις οπως ειναι. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- καλα βρε σκασμενο τοσο ευκολα του καταφερες ολους και δεν μιλανε??? και δεν σε καταφερα ουτε στην σκεψη να σωσουμε κανενα ψαρι που ειναι θπο εξαφανιση??
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 24-10-08 στις 16:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για ποια λες ;
προς μαδαγασκαρη μερια ; |
|
||||
|
||||
![]()
με ελαφρα πιο τσιμπημενες σκληροτητες ακουστηκαν μερικες ιδεες εδω...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F+%ED%E5%F1%EF ------------------------- τι ειπε το παιδι τωρα... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 23-10-08 στις 18:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγνωστο ψαρι | harilaos | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 10 | 21-11-13 23:25 |
ψαρι σαν δελφινη | slk200gr | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 24-03-08 15:10 |
Νεκρο ψαρι... :( | Αγγελος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 08-01-08 16:03 |
ψαρι καθαριστης | dioninje | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 28-02-04 02:51 |
Tι ψαρι ειναι ;;; | george | Malawi | 26 | 26-09-03 00:03 |