|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΙΧΑ 3 ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΩΝ. ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΘΕ 5-7 ΜΕΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ.. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΥΚΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ. ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ICHTIOSAN ME ΜΑΛΑΧΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΒΑΛΑ ΚAI ΕΙΔΚΟ ΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΟ PET SHOP. ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΓΥΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΤΕΡΥΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΠΝΟΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ. ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΑΣΠΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΑΝ ΚΙ ΑΥΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ. ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ; ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΟΥΝ ΞΕΝΙΣΤΗ (ΨΑΡΙ) ΨΟΦΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ Η ΟΧΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ γιατί σε 30 λίτρα δεν ζουν χρυσόψαρα.
Οριακά ίσως ένα και με το ζόρι γιατί υποθέτω οτι και τα 30 λίτρα δεν είναι καθαρό νερό.
|
||||
|
||||
![]()
ΜΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΑΛΑ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ 30 ΛΙΤΡΑ; ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΑΔΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρχικά μην φωνάζεις (τα κεφαλαία).
Και δεύτερον και σε γυάλα δεν ζουν αλλά επιβιώνουν μέχρι να πεθάνουν. Από την άλλη εφόσον δεν υπάρχει ξενιστής (ψάρι) το μικρόβιο στο ενυδρείο δεν ζει.
|
||||
|
||||
![]()
Sorry είναι πιο εύκολο να γράφεις κεφαλαία. Δηλαδή μπορώ να βάλω και τώρα; Εχει μια εβδομάδα που είναι άδειο. Θα βάλω 2 τελικά και όχι 3 όπως έλεγα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα σου απαντήσω στο πόσα να βάλεις γιατί έχω απαντήσει ποιο πάνω.
Φίλτρο έχεις?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|