|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λες να την βάλω κανονικά? |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλε απαιχτο το ενυδρειακι και τα dwaft chiclids(αυτα δεν ειναι??)
Να ζησουν και καλους απογονους! ΥΓ. αυτος ο Jean που σου εστειλε πμ ειναι ο Γιαννης! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vaios |
|
|||
|
|||
![]()
Μία ακόμα ωραία φωτογραφία
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πήρα και κατεψυγμένο tubifex...
Καλή τροφή δεν είναι για τα απίστο ? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα το έλεγα. Οι δισκάδες τα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.
Υπάρχει πιθανότητα να είναι φορείς ασθενειών ή και να προέρχονται από μολυσμένα νερά. Πάντως είναι πλούσια σε πρωτεΐνες αλλά και αρκετά λιπαρά πράγμα που δεν το θέλεις για τα ψάρια σου. Κάνε μια αναζήτηση στο web και θα δεις. |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν τα ταιζεις grindal καλητερα??
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω καλλιέργεια και θα προτιμούσα να μην αρχίσω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να αποφεύγεις τα tubifex και επίσης να μην ταΐζεις πολύ συχνα κατεψυγμένες λάρβες κουνουπιών (bloodworms). Μια-δύο φορές την εβδομάδα είναι καλά.
Την καρύδα βάλτην κανονικά. Η θηλυκιά θα βρει τον τρόπο να την χρησιμοποιήσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα βαίνουν αισίως την δεύτερη μέρα χωρίς εμφανείς απώλειες.
Από ότι βλέπω γραπώνουν μικροοργανισμούς από τις πράσινες άλγες που έχω και βοσκάνε πάνω τους. Απόσπασα μερικές καλές φωτογραφίες...αλλά με 5mgpixel και χωρίς φακό λίγα γίνονται. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε μήνας δεν πέρασε! Και ούτε παρουσίαση του ενυδρείου δεν πρόλαβες να κάνεις!
Συγχαρητήρια! Να σου ζήσουν! ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Θα δώσεις τουλάχιστον μερικές πληροφορίες? Όγκος ενυδρείου, μετρήσεις, κ.τ.λ.?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
ααα ρε Αλέξανδρε... πάρα πολύ ωραίο το ενυδρείο σου!!! κάποια μέρα από αυτή την εβδομάδα μας περιμένει ο water innης....Συμφωνείς εε? ρε θηρίο πως τα κατάφερες ρε...
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο ειναι σούπερ...
Το στήσιμο φυσικοτατο!!! Τα ψάρια απίθανα... Το ενυδρείο μιρκούλι,γι'αυτο παράτα τις μηχανές και πάρε κανενα μεγάλο... ![]() Αφορμή ψάχνω να χάσω την 5ημερη στην Κύπρο για να πάρω ενα μεγάλο για βιότοπο... Και εσύ με μπριζώνεις...
|
|||
|
|||
![]()
Αλεξη, αρχισες να μαθαινεις την μηχανη σου ή μου φαινεται;
![]() Φοβερα τα κιχλιδακια σου, ωραια χρωματα και πολυ ωραιες φωτος ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μία καλλιτεχνική
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Apistogramma cacatuoides | eliasfot1 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 13-03-09 12:52 |
Breeding Apistogramma Cacatuoides | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-09 20:59 |
'Βαριά' - Apistogramma cacatuoides | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 11-02-05 10:47 |
Γέννα Apistogramma Cacatuoides | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 31-12-04 02:25 |
Apistogramma cacatuoides και φίλοι. | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 10-11-04 21:16 |