|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 12 λίτρα αξίζει τον κόπο να βάλω κάτι? και αν ναι τί? Το ενυδρειάκι αυτο υπάρχει ήδη γι'αυτό ρωτάω συγκεκριμένα για 12 λίτρα... Να αγοράσω ένα άλλο μεγαλύτερο ή να προχωρήσω να στήσω το 12λιτρο? Και τί μπορώ να βάλω σε αυτά τα λίτρα εκτός από μονομάχο?
Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά ακόμα και ένα τόσο μικρό ενυδρείο έχει ευθύνες και δε θέλω να κ΄νω κάποιο λάθος εξ αρχής... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λίγο απαγορευτικά τα λίτρα σου... θα μπορούσες να βάλεις κάποιες γαρίδες (όπως εχω κ εγω στο 15λιτρο) ή κανενα σαλιγκαρι...
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο γαρίδες και σαλιγκαράκια μπορώ να βάλω???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον... γιατι δν κοιτας για κατι ποιο μεγαλο? 60λιτρα για αρχη ειναι καλά, η το καρφουρισιο...
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν παίρνω ένα τόσο μεγαλύτερο ενυδρείο... Ένας από αυτούς είναι ότι αυτό το ενυδρειάκι είναι διαθέσιμο και σκεφτόμουν να το αξιοποιήσω... Αλλά και αν δεν το κάνω δεν μπορώ να πάω πάνω από το πολύ 30 λίτρα... Στο 12λιτρο δεν μπορώ να βάλω ένα μικρό κοπαδάκι από άλλα μινιόν ψαράκια ή έστω ένα μονομάχο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εναν μονομαχο μπορεις να τον βαλεις...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν δεν μπορεις να αγορασεις ενα 30 λιτρο τουλαχιστον στο οποιο θα βαλεις 1 μονομαχο και να ξεχασεις τα κοπαδια απο ψαρια που σκεφτεσαι σε τετοια λιτρα, καλυτερα να διαλεξεις καποιο αλλο hobby. Συγνωμη που ειμαι λιγο επιθετικος σε αντιθεση με τα υπολοιπα παιδια που προσπαθησαν ευγενικα να σου δωσουν να καταλαβεις οτι με 12 λιτρα δεν κανεις τιποτα, αλλα αγανακτησα. Ο φιλος στο προηγουμενο ποστ σου ειπε οτι μπορεις να βαλεις 1 μονομαχο σε 12 λιτρα μονο και μονο γιατι ειδε την (απαραδεκτη για μενα) επιμονη σου και οχι για το οτι θα ειναι το οτι καλυτερο για τον μονομαχο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο ενυδρείο | ababapanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 21-02-08 14:41 |
Νέο Θαλασσινό | moeses | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 01-04-07 17:52 |
Νέο θαλασσινό | tropheus | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 23-02-05 14:27 |
Νέο σπίτι νέο ενυδρείο | faxkosit | Malawi | 1 | 06-11-04 01:05 |