|
|
|||
|
|||
![]()
Ολα τα ειχαμε..http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=20694
πριν απο λιγο με το που αναψαν τα φωτα του ενυδρειου ειδα οτι και ο κυκλοφορητης (http://www.juwel-aquarium.de/en/bersicht193.htm?cat=132) δεν λειτουργει... Εκανα το λαθος και εβαλα το χερι μεσα να τον πιασω και εφαγα και ενα "σουτ".... ![]() ![]() Τωρα τι?Ολα ελλατωματικα ειναι ρε γ..... ![]() Μια ερωτηση.Εχω μεσα στο εσωτερικο substand-pro( και μπλε σφουγγαρια) τι κανω?Να τα αφησω μεσα? Υπ'οψη οτι εχω και ενα 2028 σε λειτουργια...
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 09-12-07 στις 12:52 Αιτία: οκ |
|
|||
|
|||
![]()
σε χτυπησε το ρευμα εννοεις με το σουτ που εγραψες;
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Περίεργο...αλλα και επικίνδυνο...
νερό και ρεύμα...δεν πάνε μαζι... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη η ωρα περναει θα ηθελα να μου πει-προτεινει καποιος τι να κανω..
α. να βαλω αεροπετρα να δουλευει μεσα στο εσωτερικο και κατω απο τα υλικα, β. επειδη δεν υπαρχει δευτερος κυκλοφορητης juwel να βαλω μεσα στο εσωτερικο και κατω απο τα υλικα ενα εσωτερικο μικρο φιλτρο που εχω(Εheim 220 ![]() ή κατι αλλο? προτασεις?
|
|||
|
|||
![]()
γιατί δεν το πάς πίσω...? Δεν έχει εγγύηση...
αν έχει διαρροή θα πρέπει να στον αλλάξουν θέλοντας και μη... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eρωτηση! (κυκλοφορητης) | CC-Gio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 10-07-06 14:49 |
κυκλοφορητης | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-03-05 22:15 |
τι ειναι ο κυκλοφορητης? | chrisstam | Κυκλοφορία | 66 | 02-03-05 14:05 |
περιστρεφομενος κυκλοφορητης | χοχλακας φωτης | Κυκλοφορία | 4 | 24-02-05 00:24 |
κυκλοφορητης;;;; | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-07-03 12:12 |