|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελευταια ετρωγε ελαχιστα. Τωρα εχει 3-4 μερες να φαει, και μενει ακινητος στον πατο της γυαλας. Τον ταιζω bloodworms. Τι εγινε? Τα βαρεθηκε?
Ποσες μερες μπορει να ζησει χωρις τροφη? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς περιέγραψε λίγο το ενυδρείο του μαζί με τον εξοπλισμό.
(λίτρα, θερμοκρασία, αλλαγές, φίλτρο κτλ) Μια φωτογραφία θα βοηθούσε επίσης. Τον ταΐζεις μόνο σκουλίκια? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι εδω και 7 μηνες που τον εχω, μονο σκουλικια τον ταιζω. (αυτα μου δωσαν στο petshop). Να αλλαξω τροφη λες? |
|
||||
|
||||
![]()
όταν λες γυάλα εννοείς κανονική στρογγυλή γυάλα? Αν ναι αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο για το ψάρι. Η γυάλες προκαλούν σύγχυση και στρες στα ψάρια. Επίσης ο μονομάχος σου, ως τροπικό ψάρι, θα χρειαστεί έναν θερμαντήρα για να ζει σε θερμοκρασία νερού 25-26 βαθμούς κελσίου. Ένα φιλτράκι είναι απαραίτητο για να υπάρχει βιολογία που θα διασπά την τοξική για το ψάρι αμμωνία. όπως καταλαβαίνεις, θα χρειαστείς ένα ενυδρειάκι 10-15 λίτρων τουλάχιστον για να μπορεί το ψάρι να ζήσει σωστά.
Επίσης καλό είναι να υπάρχει ποικιλία τροφών γιατί ακόμα κι εμείς αν τρώγαμε μόνο κρέας κάποια στιγμή θα αρρωσταίναμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο αμμωνια πως παει η γυαλα;
|
||||
|
||||
![]()
Έχει δίκιο Strahos. Οι μονομάχοι έχουν ένα λαβύρινθο δίπλα στα πτερύγια τους που τους επιτρέπει να αναπναίουν κα ατμοσφαιρικό αέρα. Για αυτό πρέπει να έχεις φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Που τον είχες πριν τον βάλεις (κακός) στην γυάλα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Όταν μεταφέρθηκε το ψάρι απο εκεί που το είχες στην γυάλα του έκανες προσαρμογή ή μπλούμ μέσα σε νερό βρύσης ?
Αντιχλώριο βάζεις ? Πάντος το οτι κάθεται τόσες μέρες στον πάτο χωρίς να τρώει δεν μου μοιάζει για καλό ..... και το οτι βαρέθηκε την τροφή του κάθε άλλο παρά δικαιολογία είναι ... απο πότε τα ψάρια κάνουν απεργία πείνας ? Δώσε μας και άλλα στοιχεία και φωτό όσο πιο καθαρή γίνεται αν μπορείς .. hotagates: για να πάρει ο μονομάχος αέρα ανεβαίνει στην επιφάνεια του νερού ..... το φίλτρο είναι για άλλον λόγο μέσα στο ενυδρείο μας (ελπίζω να ξέρεις γιατί) και δεν είναι για να παρέχει αέρα στον μονομάχο... Όσο για τον λαβύρινθο έτσι όπως τον περιγράφεις κάποιος που δεν ξέρει, θα το φανταζόταν σαν αναπνευστήρα δίπλα στο ψάρι λές και είναι δύτης ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειδος ειναι ο μονομαχος μου? | Γιάννης | Bettas | 8 | 19-12-07 14:27 |
Μονομαχος Χορχε(Ισπανος) | mariah | Bettas | 119 | 09-01-07 02:11 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
Αρρωστος μονομαχος | ANEMOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 09-09-04 01:57 |