|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα κα συγνώμη για την ζαλάδα απο τις πολλές μου ερωτήσεις αλλά είμαι πολύ αρχάριος και πολύ πορομένος με το χόμπυ και θέλω να τα κάνω όλα σωστά.
Πρίν απο μία εβδομάδα ξεκίνησα να στρώνω το καινούργιο μου ενυδρείο με αμμωνία. Σε ένα άλλο μου ποστ έχω γράψει οτι διάλεξα τον εύκολο τρόπο δηλαδή έβαλα μία μεγάλη ποσότητα αμμωνίας, βακτιρίδια και τώρα περιμένω. Σήμερα, μετά απο μία εβδομάδα έκανα τις πρώτες μετρήσεις, ΝΗ3 είναι στα ύψη περισσότυερο απο 5mg/l, ΝΟ2 0,3mg/l και ΝΟ3 12,5mg/l. Τί κανω τώρα περιμένω και άλλο ή προχορό σε αλλαγές νερού κλπ; ΥΓ Οι μετρήσεις έγιναν με υγρά τεστ της Tetra. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το διάβασες ?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13656 Αν έχεις κάποια απορία ευχαρίστως να βοηθήσουμε!!! Ουσιαστικά δηλαδή περιμένεις να πέσει η αμμωνία στα 3 mg/l και μετά την διατηρείς εκεί μέχρι να μηδενίσουν τα ΝΟ2.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εχμμ
Αν στην ένδειξη του τεστ έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση νιτρωδών αλάτων (να έχει βγει εκτός κλίμακος), τότε είμαστε έτοιμοι.
|
||||
|
||||
![]()
Και τα νιτρικά δεν τα αναφέρει πουθενά.
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένεις να μηδενίσουν ΝΟ2
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρώσιμο ενυδρείου REEF προετοιμασία νερού | marios | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 19-07-07 10:05 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Neoklis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 28-02-07 23:19 |
Στρώσιμο Φυτεμένου Ενυδρείου | Μάριος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 08-11-06 17:43 |
Στρώσιμο Ενυδρείου | Filippos | Malawi | 4 | 02-04-04 12:50 |
Στρώσιμο Νέου Ενυδρείου | Filippos | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 26-03-04 16:15 |