|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εμείς αρχίσαμε να την τσακίζουμε χε,χε.
Στην φώτο βλέπετε την filou μόνης της.......ο Liolos βούταγε το κομμάτι του στην μπύρα, πίσω από την κολώνα στο bar ![]() ![]() ![]() ![]() Και αφού άνοιξε η όρεξη, το συνεχίσαμε στο παρακείμενο Τουρλού-τουρλού για μαμ. Δεν λέω καλή ήταν η παρέα. ![]() Αλλά έφαγα κάτι περίεργα κόλπα και δεν κατέβαιναν με τίποτα. ( Ο PascM ξέρει ![]() Προσπαθώντας να τα "αποβάλω" διακριτικά, με πήραν στο ψιλό οι μαφιόζοι. Φώτο από εμένα μπουκωμένο δεν έχω.....αλλά θα καταλάβετε τι έπαθα από την έκφραση των άλλων. ![]() Χμμμ περαστικά μας, άντε και του χρόνου πάλι μαζί και περισσότεροι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Για τις σάλτσες των κρεάτων λεει που τις πέρασε για σούπα ![]() ![]()
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 12-03-07 στις 21:44 |
|
||||
|
||||
![]()
Τι χάνω!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κόντρα ξούρα για την ημέρα!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φτου φτου να μη σε ματιάξω....τι ομορφιές είναι αυτές Γαυρούλη μας ;
|
|
||||
|
||||
![]()
χμμ...πετυχε το λιφτινκ τελικα!!!
![]() ισιωσες αρτζη? αει σιδερενια... ![]() ρε λινατσα χαλβα εβγανες το αχτι σου ε?? πισω εχει ο...γαβρος την ουρα!!! ![]() ![]() εντυπωσεις δν ακουσα... αντε να αρχισω εγω με γκρινια, για να μεινουν τα καλα στο τελος. το φαι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λοιπά ποια είναι βρε? ο χώρος? αφού τον ήξερες τον χώρο από πριν!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα μπινελικια ωρε λεβεντη εννουσα. ορντεβρ κλπ παρελκομενα!
τραγουδισταρά μου εσυυυυυ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα το τραγούδι δεν είχε επιτυχία πολύ μου έλειπε η παρτενέρ η αγαπητή μας Blanch
![]() Τα μπινελίκια όντως ήταν χάλια μαύρα! Αλλά και πάλι δεν πειράζει τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά! Την προηγούμενη φορά που είχαμε πάει ήταν πολύ καλύτερη η κουζίνα τώρα δεν ξέρω γιατί και δεν θέλω να σχολιάσω μας τα έκανε μαντάρα.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία πράγματα !
Η πρώτη γεύση από το γεγονός ήταν χορταστική, αναμένουμε τις επόμενες. Το φλουρί ποια-ποιος το κέρδισε ; ¶ντε καιτου χρόνου να είμαστε όλοι εκεί. Υ.Γ. Χαλάλι όσα και αν έδωσες Γαυρε στον επιστήμων... Εξαιρετική δουλειά !
|
|||
|
|||
![]()
Το φλουρί το κέρδισε το Δ/Σ και μετά από κλήρωση, κέρδισε ο enzo το ενυδρείο που είχε διατεθεί από τον Tarek.
Τυχερέ Μαρίνο....
|
||||
|
||||
![]()
Ωπα, Γιάννη ήσουν εκεί ?
Δεν σε πήρα χαμπάρι ρε γμτ. Την επόμενη φορά θα φοράτε ταμπελάκια με τα nickname σας. |
|
|||
|
|||
![]()
Και βέβαια... αν και λόγω διαίτης δεν έφαγα πίτα....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και έχω και άλλα.............. Και βιντεάκια έχω........... και φώτο αφιερωμένες έχω................ και τραγουδιστές έχω.............. και ωραίες παρουσίες έχω.................................... Αργότερα όμως.................... Έχω δουλειά τώρα.................. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ότι έχετε να μας το παρουσιάσετε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε ρε Κωστή μας έβγαλες την ψυχή! Θέλω αυτή με τον Χαλβά μπουκωμένο να τρώει την σάλτσα με το γιαούρτι για τα κρέατα νομίζοντας οτι είναι σούπα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βρε ουστ, εσύ μου είπες ότι είναι σούπα χα,χα,χα.
Και δεν ήταν μόνο αυτό, ήταν και το άλλο το "σχέδιο" με το λαρδί....μπλιάχ ! Με αυτό πήγα να βγάλω όλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρειο αγοραστηκε για τον ΠΣΦΕ απο τον Ταρεκ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=RypWz7KmMUo ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να και μερικές φώτο από τον επίσημο ρουφ.
![]() ![]() ![]() ![]() οι υπόλοιπες αύριο. Υ.Γ. Σε αυτούς που δεν έγραψα τα nickname τους, τους ζητώ συγνώμη. Δεν το έκανα επίτηδες, απλά δεν τους γνώρισα. |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο βρε παιδια.παντα καλα να περνατε
ΥΓ,ελπιζω ο newfish να σας εφερε και λιγη τσικουδια,αλλιως ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε και τις υπόλοιπες ρουφ!! Τι φωτό τράβαγες όλο το βράδυ?! Μόνο για τα μάτια σου???? :eek:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγαινες γυρεύοντας παππού.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν προλαβαίνω να τις ανεβάσω όλες......
Μία μία....... Οι καλύτερες στο τέλος και σε μικρότερα μεγέθη. Γμτ μου βγαίνουν όλες μεγάλες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λείπω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όντως!
Το τόνισα και ποιο πάνω Αργυρώ μας! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
όντως.
![]() ![]() εχω ακούσει αρκετά για σένα... ![]() μην ρωτήσεις... ![]() δεν λέω τπτ.. ![]() next time. ![]() να και η "φρεσκαδούρα" από κοντά ![]() μήπως πίνει στη υγειά του Π.Α.Ο.Κ.;;; ![]() μπα δεν νομίζω. (εάν η φώτο θεωρείται ακατάλληλη, μπορείτε να την σβήσετε - εμένα πάντως δεν με προσβάλλει ούτε η φώτο αλλά ούτε και ο Θοδωρής). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Δε ρωτάω, θα μου τα πεις από κοντά όταν ξανάρθεις ή όταν αξιωθώ να έρθω σε μια συνάντηση του κλιμακίου Β.Ε. ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΦΕ-ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 06-02-06 02:16 |
Κοπή Πίτας Μελών Π.Σ.Φ.Ε Βορείου Ελλάδος 29/01/06 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 20-01-06 18:28 |
Το Site του ΠΣΦΕ ανανεώθηκε | nkarvounis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 06-08-05 09:15 |