|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη ηρθε η ωρα να κανουμε το βιντεοκλιπ του συλλογα
παρακαλουνται οι εχοντες φωτο των μελων και επισκεπτων στα γραφεια μας, να βοηθησουν στη δημιουργια του, στελνοντας οτι υλικο θεωρουν οτι μπορει να παιξει. θα εκτιμηθουν δεοντως φωτο με ωραιες γκριματσες , με μελη που ερχονται σπανια ![]() φυσικα για ευνοητους λογους το μουσικο χαλί θα ειναι το holly dolly ![]() ηδη το πρωτο δοκιμαστικο ειναι ετοιμο. τελος ας ευχαριστησω εκ των προτερων τον αγαπητο ![]() admin και φιλο σωτηρη (netblues), να μας δωκει περιπου 1 μβ χωρο, για να μην πηγαινουμε σε λυσεις utube κλπ... τοσες λαλακιες φορτωνουμε, το κλιπακι δε θα μας βανεις? ![]() ![]() οποιος εχει και θελει να συνδραμει λοιπον, ενα πιεμ να του δωκω το ημεηλ. |
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που το κομμάτι αυτό θα είναι το soundtrack
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παίζει στο repeat απο το πρωί !! ![]() ![]() Φωτό μπορούμε να στήλουμε ο καθε ένας ξεχωριστά ??? ΜΕ την μόνη διαφορά οτι δεν θα είναι μέσα απο τον χώρο του σύλλογα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
στειλε / στειλτε , εσυ/εσεις,
και ο καλλιτεχνης ![]() α ρ γ ε ι τ ε ε ε ε ε ε ε ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Άντε καλό κουράγιο σύνδρομε !!! Αν δεν λάβεις πες μου να τις μαζέψω!!!
|
||||
|
||||
![]()
δε στελνετε ε?
![]() εκτος απο το μανο ουδεις!! ![]() αρα παρτε το με το υπαρχον υλικο... ![]() http://www.greekaquarist.com/psfe.avi |
|
||||
|
||||
![]()
βρε τσακαλι...την δικη μου φωτο που ...τη βρηκες...????
χρειαζομαστε βεβαια και αλλο υλικο,αλλα σαν πρωτη προσπαθεια..ειναι σουπερ!!!(ισως αν υπηρχε λιγο πιο αργη παρουσιαση των φωτος..για να τις προλαβαινουμε... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχεις μέιλ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
Ειδη Bettas Χωρις Φωτο... | vasilis-arta | Bettas | 6 | 23-08-05 01:09 |
Φωτο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 11 | 07-06-05 11:36 |
Φωτο από το ενυδρείο μου | filippas | Malawi | 4 | 14-10-04 08:26 |
Φωτο απο καταδυση στην Αιγυπτο | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 05:02 |