|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γνωρίζω μερικές "μεγάλες" εταιρείες του χώρου στην Θεσ/νίκη αλλά είναι άδικο να κατηγορούμε κάποιους αν δεν είμαστε σίγουροι. Εκτός αν η επιστολή-διαμαρτυρία έχει ενημερωτικό χαρακτήρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά … χωρίς να ξέρω … αλλά αναρωτιέμαι … μήπως είναι και αυτό κανένα νέο στυλάκι για φενγ σούι εξ ανατολών … ότι δηλαδή είναι καλή τύχει τα ψάρια στους γάμους και να τα μοιράζεις στους καλεσμένους … μία ιδέα λέω …
![]() Κατά τα άλλα νομίζω ότι οτι και να κάνει ο σύλλογος … όταν μιλάμε για κέρδος … και ανθρώπους χωρίς την απαραίτητη ευαισθησία να το καταλάβουν από μόνοι τους ( εταιρία και ζευγάρι ) μάλλον θα μας χαρακτηρίσουν γραφικούς … παρΆ όλα αυτά συμφωνώ με την αποστολή διαμαρτυρίας σε όλες τις κατευθύνσεις … ( πάντα μου άρεσε να με λένε γραφικό ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου είναι εύκολο να ρωτήσω απευθείας την ξαδέρφη μου....θα βρω κάποιον πλάγιο τρόπο να μάθω την εταιρεία, αν και γνώμη μου είναι ότι ίσως τέτοια θέματα θα πρέπει να φεύγουν ως δελτίο τύπου σε έντυπα και εφημερίδες με σκοπό την ευρύτερη ενημέρωση και όχι να ασχοληθούμε με τον κάθε έναν ξεχωριστά.
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι για επιστολη διαμαρτυριας...τοτε θα πρεπει να κανουμε κατι και για το θεμα της διαφημισης γνωστης εταιρειας χρωματων που παρουσιαζει ενα παπαγαλοψαρο να πηδαει απο την "ευρυχωρη γυαλα" του σε μια λιμνη στον τοιχο!
Ποσα παιδακια δεν θα ζητησουν αυτο το ψαρι σε μια γυαλα στο δωματιο τους? και ποσοι μαγαζατορες θα αρνηθουν να του κανουν το ονειρο πραγματικοτητα?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ για επιστολή ενημέρωσης εννούσα αλλά να σταλεί από τον σύλλογα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στολισμός | tropheus | Malawi | 13 | 15-07-04 10:19 |