|
|
||||
|
||||
![]()
ξεκινησα να στηνω παλι
![]() αυτη τη φορα θα φτιαξω ξυλινο πλαισιο στη λιμνη για να γινει λιγο πιο βαρια και πιο μονιμη κατασκευη αλλα και για να μη μπλεξω με τσιμεντα κλπ στα φελιζολ. εχω παρει τα ξυλα και αυριο μαλον θα ξεκινησω να το φτιαχνω.ιδανικα,μεχρι το πασχα θα εχω τελειωσει με το πλαισιο και το ντυσιμο και θα μενει μονο να γεμισει και να μπουνε τα φυτα. για το ντυσιμο εχω κανα δυο ιδεες αλλα ακομα δεν εχω καταληξει.θα δουμε... το ανοιγω εδω για να μη χρειαστει να κανω παρουσιαση αργοτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία. Ο μονομάχος σου θα είναι σίγουρα πολύ ευτυχισμένος.
Θύμησέ μας πόσα λίτρα είναι. Περιμένουμε φοτο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
260 λιτρα.
φωτο μολις τελειωσω με το πλαισιο. φετος ειμαι ετοιμος για ολα(πιστευω),αφου εμαθα απτα προβληματα της προηγουμενης φορας ![]() λογικα θα βγει καλυτερη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Με το καλο, Γιωργο!!!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα υπαρχει καμια προβλεψη για να διατηρηθει εστω και χωρις τα ψαρια και το χειμωνα?Γινεται?Ειναι κριμα να ξεστηνεται καθε χρονο,περαν του κοπου,χανεις και τη συνεχεια..
|
||||
|
||||
![]()
bill αυτος ειναι ενας λογος που θελω να την κανω λιγο πιο μονιμη την κατασκευη.το χειμωνα θα μπουνε κουνουποψαρα μαλον.η τιποτα και θα μεινει μονο με φυτα.
αν γινει το πλαισιο θα μπορω να το χρησιμοποιησω και σαν βαση/σκελετο για να κανω μια ευκολη κατασκευη και να την κλεισω κιολας οταν χαλασει ο καιρος. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή και ακόμη καλύτερη συνέχεια!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμα θες μπορω να σου δειξω ενα νουφαρο που κανει την ιδια δουλεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντα τέτοια George!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιώργο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ανθισε ενας ιακυνθος σημερα
![]() πρωτη φορα βλεπω ανθιση,μεχρι τωρα ειχα δει μονο σε φωτογραφιες στο ιντερνετ ![]() ειναι πανεμορφα τα λουλουδια του,μακαρι να ανθισουνε και οι αλλοι ![]() υ.γ τα ψαρια καλα ειναι εκει μεσα,πρεπει να υπαρχουνε καμια 20αρια μικρα σε διαφορα σταδια αναπτυξης που μεγαλωνουν. μερικα που εχω δει εχουν πολυ ωραια χρωματα. αν μεγαλωσουν λιγο ακομα θα αρχιζω να δινω μαλον. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μονομαχος απο γεννα στη λιμνη.
σημερα τον ειδα πρωτη φορα τον εβαλα σε ενυδρειο για να τον φωτογραφισω. ![]() νομιζω ειναι Black copper. εδω χρειαζομαι βοηθεια με τα χρωματα ![]() πωλειται ο συγκεκριμενος,θα βαλω αγγελια. εχουν βγει απιστευτα ψαρια εκει μεσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απιστευτος!
θα τον χαρει οποιος τον παρει! Μπραβο Γιωργο! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφος Γιώργο, περιμένουμε να μας δείξεις και άλλα μοντελάκια
![]() Παράθεση:
![]() Πλακάτ δεν είναι, απλά δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως τα πτερύγιά του. |
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω και εγώ... άμα βρεις ενημέρωσε
|
||||
|
||||
![]()
μονο στο aquabid να κανουμε μαζικη παραγγελεια για λιγοτερα μεταφορικα
|
|
||||
|
||||
![]()
α ειμαστε πολλοι?
![]() ωραια ![]() στελιο στο aquabid εφαγα ωρες και ωρες να ψαχνω και τελικα δεν βρηκα κανεναν να στελνει ελλαδα. transhipper για ελλαδα δεν υπαρχει και ems δεν στελνει κανεις σχεδον.εναν βρηκα περσι που μπορουσε να στειλει αλλα δεν ειχε ψαρια. φετος δεν ξερω,αλλα με τοσο χρονο που εφαγα στο ψαξιμο απογοητευτηκα. τελικα μου τα εφερε ο σταυρος στην αβυσσο τα ψαρια. και παλι αυτον θα ενοχλησω δηλαδη αποτι βλεπω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ έχουμε άλλο τροπάριο...
Δε φέρνουν οι εισαγωγείς μας λένε και κάτι για τελωνείο που δε τα κατάλαβα. Μονο crowltail βρήκα.
|
||||
|
||||
![]()
ναι οι περισσοτεροι τετοια λενε.
πολλοι βαριουνται και να'σχοληθουν μη νομιζεις. προφανως δεν τους αρεσουν τα λεφτα. η μαλον τους αρεσουν,αλλα χωρις να κουραστουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος δε χρειάζεται να υπάρχει transhipper στην Ελλάδα, απλά να υπάρχει στην ΕΕ (πχ Γερμανία έχει μερικούς που φέρνουν Bettas). Από εκεί όταν τα στείλει δε θα περάσουν τελωνείο γιατί είναι εντός ΕΕ (θα πληρώσετε κάτι παραπάνω βέβαια). Νομίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πλεον δεν είναι νόμιμη η αποστολή ζωντανών με courier (απαγορεύεται από τη νομοθεσία σε πολλές χώρες)...
|
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη ναι,αλλα το θεμα δεν ειναι πως δεν υπαρχει Transhiper στην ελλαδα,ειναι πως δεν υπαρχει κανεις που να στελνει ελλαδα
![]() δεν ξερω αν αλλαξε κατι φετος,αλλα περσι τους πηρα ολους τηλεφωνο.(οσους ηταν στην ευρωπαικη λιστα τεσπα) δεν εστελνε κανεις.μαλιστα βρηκα αρκετους ασιατες εκτροφεις που θελανε να ανοιξουν παρτιδες με ελλαδα αλλα δεν ειχαν τροπο να στειλουνε ψαρια. μιλαμε εφαγα ωρες και ωρες να προσπαθω να βρω ακρη περσι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για χρυσοψαρα κακως τα φοβασαι. Το χειμωνα που δεν εχεις φυτα, δεν τα ταιζεις λογω χαμηλων θερμοκρασιων, και αυτα ειναι πολυ λιγοτερα κηνητικα, εγω στα πολλα τα κρυα δεν τα βλεπω καθολου. Μενουν μονιμα λογικα κοντα στον βυθο. Εγω θα εβαζα σε αυτην τη λιμνη χρυσοψαρα για να τα ταιζω απο το χερι μου.....αλλα γουστα ειναι αυτα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχολιμνη imbellis | kgf12345 | Bettas | 109 | 17-11-13 00:31 |
μονομαχος...:( SOS!!! | abou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 07-05-10 21:32 |