|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κυριάκο μου καλέ
![]() Τι μπορείς να κάνεις για να την καταπολεμήσεις : 1. Αφαίρεσε σάπια φύλλα και οργανικά απο τον πάτο της λίμνης (προσεκτικά) 2. Βάλε αεραντλία βελτίωσε την ανατάραξη 3. Βγάλε όση περισσότερη μπορείς με τα χέρια πριν να αποκτήσεις άλλα προβλήματα . (αυτό βέβαια θα εξαπλώσει τα σπόρια της άλγης οπότε θα χρειαστεί να το κάνεις αρκετές φορές ) 4. Μέτρα φωσφορικά . 5. Κάνε συχνές αλλαγές νερού αλλά μικρές . Να είσαι καλά ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πώς είναι αυτή η αλγη ; γιατί μας ενοχλεί ; Ρωτάω γιατί κι εμείς έχουμε πράσινη αλγη στα τοιχώματα και σε κάποια σημεία στον πάτο. Το νερό είναι κρυστάλλινο.
|
|||
|
|||
![]()
Οπωσδηποτε να βαλεις αεραντλια και καθε μερα αλλαγη 5 -10 %.Στην λιμνη μου ειχα κ εγω τριχοειδη αλλα τωρα που ανεβηκε η θερμοκρασια του νερου κατεβασα την αεραντλια στον βυθο και σε 4 μερες τα πηρε και τα σηκωσε ολα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα εχει φτασει σε ενοχλητικο σημειο..30 ποντους απο τα τοιχωματα περιπου..θα σας ακουσω για αεραντλια..εχετε να προτείνεται καποια οικονομικη που να κανει για τα 3000 λιτρα?
Το νερο ειναι καθαρο..κρυστάλλινο..αλλα η αλγη σε τοσο μεγαλο βαθμο ενοχλητικη Και επισης εχω αλλο ενα προβλημα..χθες που παρατηρουσα τα κοι..ειδα οτι το ενα εχει κατι ασπριλες..αλλα δεν ειναι σπιρακια τυπου ich..το επιασα λιγο να το δω οσο μπορεσα γτ μου γλυστρησε βεβαια και εχει κατι λευκες κηλίδες που ειναι σαν γλιτσα.. Για πειτε τι συμβαινει???? |
|
||||
|
||||
![]()
A κατάλαβα. Έχεις μπόλικη. Αλλά εμένα μ'αρέσει.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια δωστε καμια απαντηση για την ασθενεια που εγραψα πιο πανω...ειναι κατι η θα φυγει?
Μετρηση νιτρικων ειναι μια χαρα..στο 10-20 |
|
||||
|
||||
![]()
τα άσπρα σημαδάκια ,
αν είναι σαν χνούδι , είναι από τις διαφορές θερμοκρασίας, μόλις ζεστάνει ο καιρός θα φύγουν
|
|||
|
|||
![]()
Τακη μου καλημερα...μεχρι τωρα καποια απο τα ψαρια ειχαν αυτο που λες και σιγα σιγα υποχωρει...
Αυτο που ειδα στο κοι ομως ειναι σαν γλίτσα..οχι σαν χνουδι γι αυτο τρομαξα λιγο |
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτό στα ΚΟΙ δεν ξέρω βρε Κυριάκο.
Χνουδάκι βγάζουν και τα δικά μου, και συνήθως Φθινόπωρο και ¶νοιξη που υπάρχουν διαφορές θερμοκρασίας. Επειδή είναι ενυδρείο βάζω κανέλα και υποχωρεί σχετικά εύκολα , σε λίμνη τώρα θα πρέπει να βάλεις ολόκληρους κορμούς για να κάνει κάτι ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα κατασκευη λιμνης | petros kapa | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 25-04-13 13:37 |
κατασκευη λιμνης | panos78 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 25-04-12 23:39 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | αλεξ παπ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 19 | 07-10-11 23:55 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ!! | voulafoufri | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 29 | 23-08-10 21:43 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΝΗΣ | Serifis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 29-09-09 12:12 |