|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σιλικονη πανω σε σιλικονη δεν εχει προσφυση. Αν δεν πας για πληρη αποξηλωση και αποκατασταση, ξηλωσε τουλαχιστον τις σιλικονες εσωτερικα του ενυδρειου και περνα νεα σιλικονη.
Εξωτερικα μπορεις να κανεις και κατι αλλο που εχω δει σε ενυδρειο του Τακη. Να κολησεις γωνια αλουμινιου με σιλικονη κατα μηκος των ενωσεων του ενυδρειου, προσθετοντας ετσι και σε στατικοτητα και σε στεγανοτητα... ![]() Κατι τετοιο σκεφτομαι να κανω κι εγω σ'ενα μεταχειρισμενο που αγορασα αλλα αυτο που με εμποδιζει ειναι τα εξωτερικα πλαισια που εχει πανω και κατω το ενυδρειο και δεν μπορω να πιασω με τη γωνια ολο το υψος... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παλιό ενυδρείο | Captain. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 05-05-16 14:59 |
Παλιό ενυδρείο καινούρια αρχή | aNe | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 17-02-13 01:27 |
Ένα παλιό ενυδρείο που δεν υπάρχει πια... | Αλέξης6 | Bettas | 6 | 03-05-10 00:37 |
Το παλιό Σπασμένο ενυδρείο μου!!! | mesasola | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 10 | 26-10-08 08:21 |
Απο παλιό σε Νέο Ενυδρείο | sfk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-08-08 15:20 |