|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατ αρχην το αν σου εχω κανει κατι και αν γνωριζομαστε και αν θα μου χαρισεις τα τεστ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ. Δες τα λιγο ξανα και θα το καταλαβεις. Επισης τωρα μπορω να ξερω πως δεν ειμαι ξεροκεφαλος γιατι δεν σκεφτηκα καθοοοολου ετσι οπως εγραψες. Αυτα. Τωρα απο εκει και περα θα ηθελα να μην κρατησει κακια κανενας σε κανεναν γιατι θα ηταν πραγματικα κριμα και να ασχοληθουμε με το θεμα μας και παλι οπως ειπες κι εσυ, και συμφονω. Ωραιοι οι τροποι για να εχεις ενυδρειο οντας φτωχος αλλα μαλλον θα πω ενα φιλο εδω κοντα να μου μετρησει το νερο με τα υγρα του τεστ. Αυτα τακη, ελοιζω να συμοεριφερομαστε ο ενας στον αλλο οπως πριν , γιατι θα ηταν κριμα, και να ξερεις πως εγω τελος παντων, δεν σου κραταω κακια. ------------------------- Παράθεση:
Θα γραψω τωρα στο τελος τι γινεται. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Λοιπον παιδια. Χθες ξεκινησα θεραπεια με melafix. Θα επαναλαμβανω τη δοση καθημερινα οπως λεει στις οδηγιες. Χρειαζεται;;; Εν τω μεταξυ εχω αφαιρεσει ολο το αλατι καθως το ψαρι που ξυνοταν θεραπευτηκε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 26-02-17 στις 09:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αρρωστια αραγε | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-01-12 20:14 |
αρρωστια γκαπυ s.o.s | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-11-09 15:00 |
αρρωστια η στρεσσαρισμα? | ducatisti | Malawi | 12 | 15-10-09 15:52 |
αρρωστια | JKS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 11-09-09 13:18 |
Αρρωστια.... | ton12 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 39 | 03-04-08 11:36 |