|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#21
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχουν αποκελυφωμένα που εκκολάπτονται αλλά όχι αυτά που είναι αποξηραμένα. Τα αποκελυφωμένα για εκκόλαψη (όντως με καλύτερα ποσοστά από τα απλά) διατηρούνται σε brine solution (αλατόνερο με μέγιστη περιεκτικότητα σε αλάτι γύρω στα 300 g/l - όσο μπορεί να δυαλυθεί μέχρι να κορεστεί το διάλυμα). Οι αποξηραμένες αποκελυφωμένες δεν μπορούν να εκκολαφθούν, τις παράγουν από παλιές κύστες που έχει πέσει πολύ το ποσοστό εκκόλαψης (κάτω από 50-60%) για να ταίζονται ως έχουν (ή μετά από ολιγόλεπτη ενυδάτωση)
![]() Σχετικά με τον κρόκο αβγού, δεν είχα κι εγώ καλές εμπειρίες σε μονομαχάκια, αν και κάποιοι εκτροφείς λένε ότι το χρησιμοποιούν. Μπορεί να μην τον τρώνε απ' ευθείας τα μικρά αλλά να προκαλεί αύξηση άλλων μικροοργανισμών στο ενυδρείο και έτσι να επιβιώνουν τα μικρά. Αλλά μετά παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο για το αν θα πετύχει όλο αυτό... Πιστεύω ότι μια καθαρή καλλιέργεια παραμήκια είναι ο,τι καλύτερο για ψάρια με πολύ μικρό γόνο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρεζι + Pop eye (??) | pavlos2003 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-12 01:17 |
Αρχή ραμιρεζι | zouzouni | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-08 13:53 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΑΜΙΡΕΖΙ ??? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 18-06-07 12:08 |
Ραμιρεζι | jimfytakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 45 | 03-06-07 17:09 |
ραμιρεζι | chris129 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-04-07 16:28 |