|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Μιχάλη το βρήκα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφα!
να τα χαιρεσαι φιλαρακι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μ'αρεσει πολυ το ενυδρείο σου. Το φωτιστικο σου στα 165w led ειναι αρκετό για τα λίτρα σου. Το δουλεύεις χαμηλά; αν ειναι ανέβασε το.
|
|
||||
|
||||
![]()
παρά πολύ όμορφα Μιχαλη
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Μιχάλη πανέμορφο το ενυδρείο σου!
Συγχαρητήρια φιλαρακι,έτοιμο για τον διαγωνισμό μας! |
|
||||
|
||||
![]()
το πρώτο ζωανθακι είναι utter chaos?
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιοςςς !!!
Ποια ομως απο ολα ηταν το απωθημένο σου δεν μας ειπες ! |
|
||||
|
||||
![]()
Nα σται καλα παιδια.. Kαποια απο τα αποθημενα ηταν τα utter και η Seriatopora ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο μιχαλη!
ειναι πολύ ευχάριστο να γίνονται πραγματοποιησιμα τα απωθημένα μας! καλή συνέχεια,εύχομαι να τα καμαρώσεις δέντρα! |
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πουλησω ρε Γιαννακι, μαθε να φραγκαρεις γιατι εχεις πολυ ομορφα ζοανθακια και οταν με το καλο μεγαλωσουν τα utter θα εχω να επιλεξω ..χαχα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μιχάλη!
Το νεα φιλαρακι εχουμε,πως παει ο ύφαλος; |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη πολύ ωραίες φωτογραφίες του διαγωνισμού κάνε μας ένα update και εδώ να μας πεις τι γίνεται!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρα παιδια, ο υφαλος παει καλα νομιζω δεν εχει αλλαξει κατι σ αυτα που εκανα, πριν 2 εβδομαδες το παρα εκανα με το ταισμα γιατι πηρα ενα scopas (δεν καταφερα να αντισταθω το παλευα καιρο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Μηχαλη εντυποσιακο κοραλι να το χερεσαι (και το ψαρακι φυσηκα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφη η tricolor κ εμενα είναι από τα αγαπημένα μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο Μιχάλη,καλορίζικο το ζωντανό,εύχομαι να το δεις δέντρο!
Πανέμορφο το ενυδρείο σου και πολύ προσεγμένο! Απο μετρησεις πως είμαστε; Καλη συνεχεια φιλαρακι! |
|
|||
|
|||
![]()
Φαίνεται ισορροπημένο το ενυδρείο....
Όσο για τα utter chaos πολύ ωραία!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ παιδες.
![]() Οι σημερινες μου μετρησεις ειναι : KH - 8,9 Ca - 440 Mg - 1290 PH - 8,1 NO3 - 12,5 αλατοτητα - 1025 |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη αφού ανεβάσεις την αλατότητα στο 1026 έλεξε παλι το μαγνησιο κ πήγαινέ το στο 1400-1440 κ με αλλαγές νερού κατέβασε τα νιτρικά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα επιμείνω πως το φωτιστικό θέλει λίγο ψηλότερα, δεν το καλύπτει καλά.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα μιχαλη!
πως πάει το ενυδρείο,τα νέα sps που έβαλες άπλωσε ο ιστός τους βάση? καλή συνέχεια φιλαράκι! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια, Νικο δεν ειναι νωρις για να εχουν απλωσει βαση τα sps;; καμοια 20αρια μερες περιπου την εχω.. (μονο η ακρο tricolor ειναι καινουργια τα αλλα τα ειχα)
Εφτιαξα λιγο την αλατοτητα στο 1026 που ειπατε αλλα υπηρξε ενα θεματακι αυτες τις μερες για καποιο λογο που δεν εχω καταλαβει ακριβως τα νικτρικα μου ανεβηκαν στο θεο 100+ προσπαθησα να ψαξω το ενυδρειο και τελικα βρηκα 2 νεκρα απο μερες μαλλον γιατι μυριζαν μεγαλα trochus λετε να ανεβασαν αυτα τα νιτρικα; Εκανα κατ ευθειαν μολις το μετρησα μια αλλαγη 50% και μετα απο 3 μερες μια μικροτερη και τωρα ειναι στο 10. Κωστα εχεις δικιο για το φωτιστικο, εχω δωσει παραγγελεια στο σιδερα τη νεα βαση γιατι αυτη που εχω ειναι με απλες γωνιες και με την ευκαιρια θα φτιαξω μια πιο ομορφη αφου θα τις ξεβιδωσω αυτες ετσι κι αλλιως. Τα εχουμε ξανα πει αλλα για πειτε 30cm απο την επιφανεια του νερου να το παω ; Οι σημερινες μου μετρησεις ειναι Kh 8,6 Mg 1320 Ca 420 No3 10 αλατοτητα 1026 και ενα βιντεακι |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μιχάλη!
Πολύ πιθανών να ανέβηκαν τα νιτρικά σου απο αυτο,αλλο τέλος καλό ολα καλα! Στο ενυδρείο μου οι ακροπορες απλώνουν βάση σε 7-10 μερες! Με το καλό και η καινούργια βάση του φωτιστικου σου,εαν μπορεις να την κανεις ρυθμιζόμενη,στους τριάντα πόντους οπως λένε και τα παιδιά θα εισαι μια χαρά,αυξάνοντας και την ένταση του! Το μαγνήσιο καλυτερα μεταξυ 1350-1450 και το Kh 6.7-8.2 ph & φωσφορικά που ειμαστε; Καλη συνεχεια φιλαρακι μου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το πιο αξιόπιστο είναι το φωτόμετρο της hanna |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα μιχαλη!
τι νέα φιλαράκι έχουμε,κατέβηκαν τα νιτρικά? με την βάση του φωτιστικού έχουμε καμιά εξέλιξη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Original Day Light σε reef | nikolaosbouk | Φωτισμός | 6 | 29-03-13 16:27 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Νεο light Reef ξεκινησε.. | malawimbuna | Reef | 2 | 30-03-09 13:54 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |