|
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου Γιώργο!
τι νέα φιλαράκι έχουμε από την ζωή στο ρεεφ? ετοιμαζόμαστε για τον διαγωνισμό? |
|
||||
|
||||
![]()
Πρόσεχε με το elephant ear είναι πολυ επιθετικό κ νεκρώνει όλα τα κοράλλια που είναι δίπλα του, τουλάχιστον στο δικό μου ενυδρείο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα μου εφαγε το βραδυ ενα νεμο.Ελειπε το ψαρι το πρωι και με νεκροψια το βρηκα μεσα στο αυτι του ελεφαντα
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φιλε,κρίμα για το ψαράκι δυστυχώς!
Μήπως θα ήταν καλυτερα να το απομακρύνεις,ετσι ώστε να νιώθει καταρχήν πιο άνετα σε μια μεγαλύτερη δεξαμενή,αλλα και να μην εισαι και εσυ πολύ περιορισμένος,ως προς τις επιλογές των ζωντανών που θα φιλοξενείς! Καλη συνεχεια να εχεις! |
|
|||
|
|||
![]()
η νεκροψια εγινε στο κοραλι και βρηκα μεσα το νεμο.ουσιαστικα τον εφαγε σχεδον μετα απο 2 μηνες συμβιωσης
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα , στα άμεσα σχέδια τι έχεις;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
https://youtu.be/CNBgVPerhqg
Ηρθε το γνωστο κινεζικο λεντ φωτιστικο των 165 watt...επιτέλους εχω σοβαρο φωτισμο.Έβαλα ενα σαρκοφυτο.Οι ανέμωνες διπλασιαστηκαν σε μια μερα με το φωτιστικό. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
My tank | correy | Malawi | 83 | 23-03-14 19:12 |
¶ρρωστο Amphiprion Occelaris | profitia | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 7 | 05-08-06 16:21 |
νεο tank 240 lt | sifo | Malawi | 3 | 20-02-06 14:13 |
DIY All Glass Tank 875 Λίτρα - Sump Tank | silveraro | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 13-07-05 10:39 |