|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονη ουρα εχει ετσι??μαυρο κομμετ ειναι
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει να ειναι και υβριδιο. Παντως σε καθε περιπτωση μιλαμε για ψαρι 20 εκατοστα και πανω τελικο μεγεθος
------------------------- Οποτε για ενυδρειο 55 λιτρων δεν κανει με τπτ σε συνδιασμο και με αλλο χρυσοψαρο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 06-02-17 στις 16:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη,
τα έχουμε πει αρκετές φορές, και ειδικά για το δικό σου ενυδρείο, δεν κάνει για χρυσόψαρα, αυτό είναι τεκμηριωμένο, και αντι να δεις τι θα κάνεις, παίρνεις καινούριο ψάρι, που αν είναι και Κομετ, τότε θέλει άλλα 3 ενυδρεία σαν και αυτό που είναι, αν ειναι black moor θέλει άλλο 1. Παρόλα αυτά όμως εσύ συνεχίζεις , και έχεις την εντύπωση πως αφού το ψάρι είναι μικρό, θα παραμείνει έτσι μικρό, δεν είναι έτσι όμως. Και αν θυμάμαι καλά , είχες ήδη 2 ψάρια σε αυτό το ενυδρείο, το άλλο υπάρχει ή το έχασες ; γιατί αν υπάρχει τα ψάρια έγιναν 3 , αν το έχασες , τι έγινε ; πως το έχασες ; Ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι και ίσως να μη μπορείς να αποκτήσεις πιο μεγάλο ενυδρείο για να βάλεις χρυσόψαρα, βάλε κάτι άλλο τότε, μπορείς κάλλιστα να βάλεις 10-15 White cloud , που και αυτά όπως τα χρυσόψαρα θέλουν νερό βρύσης και δεν θέλουν θερμαντήρα, έτσι και εσύ θα χαίρεσαι το ενυδρείο , αλλά και τα ζωντανά σου θα ζουν σε ένα αξιοπρεπή χώρο. Κάποιες φορές με τη συμπεριφορά σου νομίζω πως μας τρολλάρεις, εύχομαι να μη συμβαίνει αυτό, γιατί το τρολλάρισμα δεν έχει θέσει σε αυτό το φόρουμ. Καλή συνέχεια
|
||||
|
||||
![]()
δεν υπαρχουν υβριδια χρυσοψαρα.
ολα ειναι το ιδιο ειδος, carassius auratus. υβριδιο θα ειναι σε διασταυρωση με αλλο ειδος.. πχ κοι ή γριβαδι. κατα τ'αλλα +1000 στον Τακη. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ο τίτλος του θέματος διορθώθηκε
και επειδή είναι κουραστικό να επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα στον ίδιο άνθρωπο αλλά εκείνος να επιμένει να κάνει τα δικά του ![]() επιφυλάσσομαι για την συνέχεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε συ Γιαννη με τον ορο υβριδιο εννοουσα μηπως προκειται για γονο απο bpack moor και comon.Οχι οτι ειναι υβριδιο υβριδιο. Μη παρεξηγησε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ενοησα μα black moor δεν ειναι αφου εχει μια ουρα
![]() κατι σαν υβριδιο" ενοοντας οτι μοιαζει με κομετ μπορει να εχει διασταυρωθει με κατι. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριοι πιστευω οτι ειναι comet, διασταυρωση παλιά κάποιος πρόγονος με κάτι, έχει λίγο πεταχτούτσικα τα ματάκια. Προς το παρον δεν νομιζω οτι υπάρχει πρόβλημα στα 55 λιτρα, μαζευτηκαν 3 ψαρια.
8 + 5 + 3 πόντους δίκια έχετε 100 για το μέγεθος (ενυδρειου που χρειάζομαι) και εγω ζω και μαθαίνω με εσάς. Θα μετακομίσουν αλλά μην γινω κουραστικός πάλι. Σπάραξε η καρδιά μου, οταν ειδα τον μικρο σε ενα μικρο ενυδρειο με καμποσα ψαρακια. Ειπα το σωζω κατά κάποιο τρόπο. Καλύτερα 3 μικρομεσαιοι στα 55λιτρα , παρά 10 στα 20. Προσωρινό ειναι, υποσχομαι συντομα οτι θα εφαρμοσω το σχεδιο μου να πανε στο μεγαλύτερο. υγ: Τακη δεν τρολάρω κανένα, είμαι λίγο αναρχος οσον αφορα τον λόγο μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνάντηση Αθήνας 19-Οκτωβρίου. | ignatios | Greek Aquarist's Boards | 253 | 23-10-13 19:24 |
Ψαρο-συνθεση | constantinos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-08-12 17:55 |
Τι θα κανατε αν.....(ψαρο-αινιγμα) | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 73 | 01-01-11 04:55 |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |