|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα κοιταξ τωρα αμεσως...
Για αρωματα παλι απο το ιδιο site του γιαννη ετσι? Αυτο για τους νομους κτλ κτλ το ακουσατε κ.τακη?
|
||||
|
||||
![]()
το ακουσα Λουκα, ακομα δεν εχω ψωνίσει να δω τι παιζει
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα τοτενες για καλο και για κακο θα παρω 2χ100 μλ να ειμαι καλυμμένος θα δω για τις αντιστασεις...
Και για αρωμα φανταζομαι απο ιδιο site που αναρτησε ο γιαννης...και βλεποντας και κανοντας
|
||||
|
||||
![]()
Για site βρες ενα να εχει και αντιστασεις και βαση pink mule..googlare
Αργοτερα παρηγγειλε και αντιστασεις απο fasttech. Αρωμα θα βρεις σε ολα. Τωρα ο ατμο ποσα ml παιρνει; νομιζω ο mini παιρνει διαφορετικες αντιστασεις απο τον 2. |
|
||||
|
||||
![]()
3ml αν εχω καταλαβει καλα...
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον εντυπωσεις baby beast της smok τρελλα ντουμανια πολυ γευση για τοσο αερατο αλλα μην παρετε το rba deck δε δουλευει σπρωχνει τον θετικο και βραχυκυκλωνει οποτε τσαμπα λεφτα.....
Goblin mini v3 της ud θεικος απλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ψηνομαι για το Goblin mini v3 μαζι μ ενα mini modακι , να πανε παντου!
![]() αν ειναι 3 , τοτε ειναι ο 2. ο μινι εχει 2ml. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |