|
||||
|
||||
![]()
Χθες πάλευα όλη μέρα. Τελικά νομίζω οτι έβγαλα άκρη. Παίζω την αντλία στη 2η σκάλα κ τον αέρα περίπου στη μέση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μίά χάρά άπλά όσο πιο χαμηλά δουλεύεις την αντλία τόσο ποιο μικρή απόδοση έχει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ξέρω Σάκη αλλα εκεί δούλεψε καλα. Σκέφτηκα οτι μήπως ειναι μεγάλο για τα λίτρα μου κ γι'αυτο. Αν θυμάμαι καλα στην πρώτη σκάλα δουλεύει στο 50% κ εγώ ειμαι στη 2η σκάλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
συνέχισε έτσι Δημήτρη και βλέπεις.
σιγα σιγα θα πέφτει ο αφρός . Όσο για το μέγεθος μια χαρά είναι και θα δουλεύεις όπως θέλεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Δημήτρη!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι μου απο τον ύφαλο; Τακτοποιήθηκαν ολα,εκκρεμεί τπτ ακόμα; |
|
||||
|
||||
![]()
να πω εγω? Δεν εκκρεμεί τίποτα ακόμα. κάτι ψιλές φωτογραφίες να δούμε παλι
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολλά μπράβο Δημήτρη για τον όμορφο ύφαλο σου ! Οι φωτογραφίες το αδικούν είναι πολύ πιο όμορφο απο κοντά !
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια Νίκο, Γιώργο κ Γιώργο.
Θα κατασκευαστεί κ άλλο ένα βοηθητικό φωτιστικο δίπλα στο μεγάλο γύρω στα 120w το οποίο θα περιλαμβάνει μπλε, λευκά κ uv κ θα ελέγχεται απο το μεγάλο. Τα πράγματα (leds, leds driver, ψυκτρα) βρίσκονται καθοδον |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω καβαντζα δύο λευκά 50αρια να στα στείλω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολυ Σάκη. Ήδη έχω παραγγείλει λευκά, μπλε κ uv. Θα ελέγχονται απο το μεγάλο φωτιστικο απο 3 κανάλια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια αναβαθμιση σε ενα πανέμορφο ενυδρείο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Θελει αρκετά Γιάννη ακομα. Η σοβαρή αναβάθμιση θα ειναι ένας ριακτορας ασβεστίου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι σίγουρος οτι θα γινει και η σοβαρή αναβαθμιση......
|
||||
|
||||
![]()
απο την αρχη το θεμα ειναι μια σοβαρη αναβαθμιση!!!! μπραβο Δημητρη!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα ολα Δημήτρη και ευχάριστα!
Με αναβάθμιση φωτιστικου και ριακτορα ασβεστίου θα αποκτήσεις μεγάλες ταχύτητες ! Εύχομαι,αν και ειμαι σίγουρος για τα καλύτερα! |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι αντίκρυσα σήμερα το πρωί.
Χύθηκε περίπου 2-3λτ kh όλο το βράδυ. Τώρα ετοιμάζω 150λτ αλλαγή κ βλέπουμε τι έχει γλυτωσει. Πόση ώρα θέλει περίπου το Red Sea coral pro για να διαλυθεί; ισχύει 4 ώρες; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Δημήτρη!
καλά πως έγινε και χύθηκε μέσα? κανένα δίωρο πιστεύω και με βοήθεια πειράζοντας τον κυκλοφορητη να πηγαίνει στα νεκρά σημεία μέσα δεν θα έχεις πρόβλημα! εγώ στο τροπικ μαριν έχω κάνει χρονικά αλλαγή σε δυο ώρες προετοιμασιας! κράτα μας ενήμερους φιλαράκι μου! |
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη κράτα οπωσδήποτε τα φώτα κλειστά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά απο ώρες έχω κάνει 180λτ αλλαγή στο κυρίως ενυδρείο κ παίζουν ανεξαρτητα το κυρίως με το σαμπ. Ετοιμάζω ακομα 90λτ για να κάνω αλλαγή το βράδυ. Βγήκαν όλα τα μηχανήματα κ καθαρίστηκαν με ξύδι γιατί είχαν κολλήσει. Οι μετρηςεις τώρα στο κυρίως ενυδρείο ειναι:
Θερμοκρασία: 22 Sal: 1025 Kh: 14.4 Ca: 370 Mg: 1320 Τα φώτα κλειστά Πιστεύω οτι κατέβηκε το mg κ το ca λόγω του οτι ανέβηκε το kh. Το ερώτημα τώρα ειναι να ξεκινήσω την επιστροφή ή όχι ακομα κ τα φώτα ποτε θα τα ανοίξω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εάν έχεις τους κυκλοφορητες ανοιχτούς άσε μέχρι να κάνεις και την επόμενη αλλαγή των 90 λίτρων για να φτασεις κοντα στα 300 και μετά καλύτερα! φώτα περίμενε να πέσει το κχ στο 11 και μετά καλύτερα! |
|
||||
|
||||
![]()
Λες Νίκο να πέσω στο 11 κ μετά να τα ανάψω. Πάντως στις 19/1 το kh ήταν 9.5.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω απο εδώ τον Σάκη, voas κ sogirys οι οποίοι απο το πρωί βρίσκονταν στα τηλέφωνα κ μου έδιναν συμβουλές πως να κινηθώ. Αν δεν ήταν αυτοί μπορει να είχα κάνει καμία μεγαλύτερη πατάτα. Τώρα αναμένουμε να δούμε τι γλιτώσαμε. |
|
||||
|
||||
![]()
μακάρι να πάνε όλα καλά φιλαράκι
στραβές συμβαίνουν σε όλους μας
|
||||
|
||||
![]()
Ατυχια ρε Μητσε.....αλλα θα την βρεις την ακρη....
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη δύσκολα τα πράγματα το μόνο που πρέπει να κρατήσεις είναι ότι ατυχία μπορεί να έχουμε όλοι το θέμα είναι από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουμε δυνατό μπουσταρισμα στα κοράλλια για να επανέλθει γρήγορα.
αν προλαβαίνεις να φτιάξεις τον ριακτορα ασβεστίου θα το γλιτώνες.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω Σάκη ποσό την εχουν ακούσει. Το βράδυ άλλη μια αλλαγή 90λτ κ αυριο μέτρημα να δούμε που ειμαι. Στην ουσία θα έχω αλλάξει 270λτ σε λιγότερο απο 15 ώρες.
Περιμένω τη κατασκευή σου μήπως φτιάξω κ εγώ έναν ριακτορα μετά. |
|
|||
|
|||
![]()
Περιμένουμε να ακούσουμε την παίζει μόλις δεις πες μας .
όσο για τον ριακτορα μαζί με τον δικό μου θα σου κολλήσω και σένα. Μόνο αντλία να βρούμε και της μουφες αυτά μου λείπουν! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σάκη αλλα ο δικό σου θα κάνει για ασβέστιο; αντλία έχω μια jebao dc3000 που κάθεται για ώρα ανάγκης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα κάνω ανάλογη μετατροπή δεν είναι δύσκολο.....
![]() Πιστεύω μια χαρά κάνει..... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολυ Σάκη. Για να πειραματιστούμε λίγο
![]() Έχω κ μανόμετρο, ph controller, ηλεκτρομαγνητική κ drop counter. μόνο μπουκάλα λείπει. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντε να πάρετε μαζί με τον Γιώργο από μια ....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led για 400lt | kostas ate | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-10-13 22:37 |
new malawi 400lt | makis_st | Malawi | 24 | 17-10-12 20:02 |
Νέο Malawi 400lt | obgynss | Malawi | 9 | 03-05-12 13:26 |
Νεο reef 400lt | kostas19821 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 12-08-11 15:56 |
help με 400lt | kostas_pana | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 09-06-11 23:18 |