|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομίζω να το κατάλαβαν !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ολα Μιχάλη,μπράβο φιλαρακι!
Τι νεα εχουμε,ποιες ειναι οι επόμενες κινήσεις ; |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ξεκινησω κανενα κοραλι , μαλλον ζοανθους για αρχη
Τα ζοανθους πρεπει να τα ταιζεις η οχι ? |
|
|||
|
|||
![]()
δεν θέλουν κάτι ιδιαίτερο.
Βέβαια μπορείς να ρίχνεις τροφές για να είναι σε καλύτερη κατάσταση. αμηνοξεα φυτοπλακτον. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα, ειμαι ετοιμος για την παραγγελια 2 ζοανθους και λεω μαζι να παρω κ 2 σαλιγγαρια , trochus histrio ή nassarιus ? ή ενα κ ενα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά σαλιγκάρια μπορείς να έχεις αρκετά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλα ποια απο τα 2 να προτιμήσω για αρχή για ομαδα καθαρισμου? η και τα 2 κανουν την ιδια δουλεια?
|
|
|||
|
|||
![]()
υπόγεια πάρε nassarius.
Για επίγεια όλα τα άλλα! |
|
||||
|
||||
![]()
τα νασσαριους καταναλωνουν τροφη (υπολυματα η νεκρους ιστους) τα τροχους, τεκτους, τουρμπο, ειναι αλγοφαγα
εγω προτινω και απο τα 2 (και νασσαριους και αλγοφαγα) |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα μιχαλη!
τι νέα έχουμε φιλαράκι? έκανες καμία προσθήκη τελικά? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο ερχονται 2 ζοανθους και 2 σαλιγγαρια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτά είναι τα ευχάριστα!
φωτογραφίες μόλις ανοίξουν! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον ηρθαν ,το nassarius χωθηκε στην αμμο μονο 1 κεραια φαινεται ,
τα ζοανθους ηταν τελειως κλειστα χθες, σημερα λιγο βλεπω και ανοιγουν στην πρωτη φωτο ειναι απο την χθες https://s24.postimg.org/a8ejkm369/image.jpg https://s24.postimg.org/72txuekk1/image.jpg https://s24.postimg.org/m07095n69/image.jpg https://s24.postimg.org/v996j9w29/image.jpg https://s24.postimg.org/8ach0d029/image.jpg ποσες μερες χρειαζεται για να ανοιξουν τελειως? |
|
||||
|
||||
![]()
καλυτερες φωτο:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα φαινεται μιχαλη !
Τα νασαριους κοιμουνται μεσα στον αραγωνιτη . |
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικα μιχαλη!
πως πάνε τα ζωανθους άνοιξαν καθόλου? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καλυτερα ανοιξαν σημερα αλλα οχι τελειως
Μολις ανοιξουν τελειως θα ανεβασω φωτος |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα, εχουν ανοιξει πολυ τα ζοανθους τωρα , οι φωτος ειναι χθεσινες
Πηρα και φυτοπλακτον tropic marin (Tropic Marin PRO-CORAL PHYTON) ,αλλα στο ιντερνετ οι αποψεις για το αν χρειαζονται οι ζοανθους φυτοπλακτον ή ζοοπλακτον διαφερουν .Αλλοι λενε οτι το φυτοπλακτον ειναι χρησιμο και αλλοι αχρηστο στα ζοανθους Στο site της tropic marin ειδα οτι το ζοοπλακτον που δινει ειναι κυριως για ολα τα κοραλια εκτος απο τα soft και το φυτοπλακτον αποκλειστικα για soft corals: Features: Plankton substitute for soft corals, bivalves and other micro filter feeders ,ενω στο PRO-CORAL ZOOTON: Features: Plankton substitute for hard corals and other zooplankton feeders Αρα μαλλον αφου τα ζοανθους ειναι μαλακά κοραλια κανει το φυτοπλακτον Επισης το trochus εχει σκουπισει κανονικα ολο τον βραχο! Και το nassarius μολις ριξω τροφη στα ψαρακια σε 5- 10 δευτερολεπτα ξαθαβεται απο την αμμο και τρεχει! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μπραβο μια χαρα ειναι τα κοραλια σου!!! νομιζω οτι τα ζωανθους κατα κυριο λογο θελουν φως τωρα για φαι δεν ξερω δεν τα εχω δει και ποτε να τρεφονται οπος αλλα κοραλια παρ ολα αυτα λιγα αμινοξεα καλο νομιζω οτι θα τους εκαναν. αλλα ασε να πει τη γνωμη του και καποιος γνωστης καλητερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιχαλη χρόνια πολλά!
μια χαρά όλα φαίνονται,τι νέα έχουμε φιλαράκι? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη χρονια σε ολους , το reef προχωραει κανονικα , δεν εχουμε κανενα νεοτερο ,καποια στιγμη μαλλον την ανοιξη θα μπει καποιο mushroom και ισως κανενας καρδιναλιος.
Ερωτηση: Πηρα 1 λιτρο sera siporax για το αλλο ενυδρειο γλυκου που εχω , αξιζει να βαλω το μισο λιτρο στο nano reef? Γιατι εχω αρκετο χωρο για υλικα στο φιλτρο του ! |
|
|||
|
|||
![]()
Παλιά έβαζαν αλλά πλέον όχι .
Για μένα μόνο όγκο πιάνει σε σχέση με την διαφορά που θα κάτι |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα, θελω να παρω 1 αστερια για το nano μου αυτον εδω:
Archastrer Typicus Θα εχω καποιο προβλημα με τα ζοανθους και τα σαλιγκαρια που εχω ? Φοβαμαι μηπως φαει το nassarius αφου παει στην αμμο ή μην κανει ζημια στα ζοανθους . Η δεν θα εχω προβλημα? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν γνωριζω κάτι για τον συγκεκριμένο φίλε αλλά γιατί δεν βαζεις κάποιο άλλο που να είναι πιο ωραίος;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον δεν πα παρω τον αστερια τελικα ,σκεφτομαι για goby (Valenciennea Sexguttata)
Θα εχω καποιο προβλημα με τα ocellaris που ειναι μικρα? Κανει για τα λιτρα μου (60) ? |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα δεν κρατηθηκα και παραγγειλα 1 ακομα turbo snail, 1 Sphaeramia nematoptera (καρδιναλιος) ,1 goby (Valenciennea Puellaris) - και τροφη πελετσ ocean nutrition formula two small pellets (εχω φλεικς τωρα
Σημειωση απο ψαρια εχω 2 μικρα κλουνακια τωρα Eλπιζω να ειναι ολα συμβατα και να μην εκανα βλακεια |
|
|||
|
|||
![]()
το goby μπορεί να γυρνάει λιγο τον αραγωνιτη στο σημείο που θα είναι αλλά δεν πειράζει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σκαβει πολλες φορες αλλα αυτο ειναι το ωραιο με αυτο το ψαρι ,να το χαζευεις να σκαβει
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα Μιχαλη!
τι νέα φίλε ήρθαν οι παραλαβές σου? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, δεν τα ειχαν τωρα μαλλον απο εβδομαδα θα τα στειλουν λενε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef | gordon | Nano Reef | 12 | 11-01-14 16:08 |
Nano Reef | Topgun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 04-04-13 13:29 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |