|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπα δε φταιτε εσεις..
εγω φταιω που δεν ειμαι προετοιμασμενος. δυστυχως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο...
Τροφοδοτικο απο Pc Χρησιμοποιεις?
|
||||
|
||||
![]()
ναι τροφοδοτικο pc ειχα.
τωρα εχω ενα μικρο τροφοδοτικο λεντοταινιας,και μεθαυριο θα εχω αλλο τροφοδοτικο υπολογιστη παλι για να τα σηκωσει ολα. γιατι θα εχω και τον κοντρολερ να βαλω.μολις ερθει... |
|
||||
|
||||
![]()
χμμμ και αναβουν ολες μαζι να φανταστω ετσι???οχι σταδιακα κτλ κτλ?12 βολτες?με χρονοδιακοπτη σωστα?
|
||||
|
||||
![]()
ναι ετσι.
τωρα φυσικα δεν εχω και τις τεσσερις λεντοταινιες πανω σαυτο που πηρα. θα το καψουν.ειναι μονο η μια μπαρα με τις δυο λεντοταινιες. θα μπουν ολες την τριτη ομως. μαλιστα θα κανω και μια αλλαγη ,βγαζοντας τη μια θερμη ταινια που ειχα,και θα προσθεσω 2 ψυχρες. 3 ταινιες δηλαδη στη μια μπαρα, με ψυχρο φως. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσα μετρα?ποσα βαττ?και τι τροφοδοτικο??
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μου βαζεις δυσκολα.θα τα μετρησω μετα και θα σου πω.τωρα εκατσα,ολο ταπογευμα σαυτο το εφαγα
![]() οι 4 ταινιες μαζι ειναι περιπου 98 βατ αν θυμαμαι καλα που το'χε υπολογισει ο τακης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |