|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα πάντως, τουλάχιστον στα σχέδια, μου αρέσουν πολύ. Τα φαντάζομαι το ένα δίπλα στο άλλο και το θέμα πρέπει αν είναι φοβερό.
Εγώ εκτός από γαρίδες θα έβαζα και οτόκυκλους. Είναι φοβερά ψαράκια, μικρά σε μέγεθος, ιδανικά για νάνο και κάνουν φοβερή δουλειά. Δύο παρατηρήσεις κρίνοντας από το δικό μου. Η Alternatheria γίνεται αρκετά μεγάλο φυτό με πλατιά φύλλα. Θα προτιμούσα ένα κόκκινο μεν με μικρότερα, ή λεπτότερα φύλλα δε. Επίσης η eleocharis parvula μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί οι δρομείς της μπερδεύονται με την cuba και μου χαλάνε την ομοιομορφία του χαλιού. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο 2 νεων γαριδαδικων...... | imichal | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 17 | 18-02-17 20:07 |
Προσαρμογή νεων ψαριων & διοξειδιο. | johnreta | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 20-11-15 15:01 |
Στησιμο/ξεστησιμο ενυδρειων σε συντομο χρονικο διαστημα. | delta66 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 14-11-13 13:07 |
Στησιμο nano cude 30 ιδεες? | vaspiou | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 15-01-11 20:07 |
Αναγνωριση Νεων Ενοικων... | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-12-05 12:08 |