|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Edit. Για σιγουρια ομως ... οχι. Ακόμα κι αν είναι αδερφος σου.
|
|||
|
|||
![]()
την τροφη θα την εχω στο ενυδρειο μεχρη κ την στηγμη που θα βαλω τα ψαρια μεσα.σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου στρώσει, συνεχίζεις να βάζεις τροφή μέχρι να βάλεις τα ψάρια,
πριν βάλεις τα ψάρια κάνεις μια τεράστια αλλαγή , ακόμα και 90%, με νερό ίδιας θερμοκρασίας με του ενυδρείου και βάζεις τα ψάρια.
|
|||
|
|||
![]()
.....αλλο τεραστιο θεμα η αλλαγη νερου....
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί ;
που είναι το πρόβλημα ;
|
||||
|
||||
![]()
τι προβλημα υπαρχει με την αλλαγη νερου?ενα βαρελακι,μια αντλια και ενα θερμαντικο σωμα θες..
|
|
||||
|
||||
![]()
χαχχαχαχαχαχαχα Σπυρο εγραψες.... Στο βωμο του χρηματος θα ακουσεις 10 μπουρδες και 1 σωστο ..
|
|
|||
|
|||
![]()
το βαρελι μπορουμε να το βαλουμε κ δηπλα σε καλοριφερ?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να το βαλεις κοντα σε καλοριφερ αρκει να παρακολουθεις τη θερμοκρασια του νερου να ειναι στα ιδια επιπεδα με αυτη του ενυδρειου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|